Waar de klant op nummer 1 staat. Altijd!
Automobielbedrijf Tinholt

Wat klanten zeggen

Ervaringen met Tinholt

Trudie Folmer

Trudie Folmer is al jaren klant bij Tinholt en dat is niet voor niets. Trudie: “Bij Tinholt is de sfeer gemoedelijk. Geen commercieel verkoopverhaal, maar gewoon een gezellig praatje en de ruimte krijgen om even lekker rond te kijken. Dat opdringerige gedoe, daar houd ik niet van.”

Trudie en haar man rijden nooit lang met een auto. “We worden altijd op de hoogte gehouden van de nieuwste modellen en worden altijd goed geholpen. De medewerkers van Tinholt, waaronder onze buurman, zijn eerlijk en oprecht. Ik ben echt heel tevreden. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de autodealer dichtbij zit. Tinholt staat altijd meteen voor je klaar en als er iets is zijn ze er ook echt zo.”

Trudie: “Inmiddels hebben al 12 van haar 63 collega’s een auto bij Tinholt gekocht. Dat is toch super leuk om te horen!”

Familie Van Steijn

In 2005 kocht de familie Van Steijn hun eerste Kia Picanto bij Tinholt, maar daarvoor waren ze ook al klant. “Natuurlijk komen we er voor de goede service en de goede garantievoorwaarden, maar het is zo ontzettend fijn dat de medewerkers gewoon weten wie je bent als je binnen komt lopen! Ik ken de vaste verkopers en bijvoorbeeld ook Wouter achter de balie. Het voelt heel vertrouwd.”

Wat begon bij 1 auto werden er uiteindelijk meer, want inmiddels rijdt de hele familie met de Kia Picanto. “We hebben familieleden en kennissen getipt over Tinholt en inmiddels hebben we 13 Picanto’s in de familie. Iedereen heeft een andere kleur.”

“We gingen voor mijn dochter bij een andere autodealer kijken voor een auto, maar vonden daar niet dezelfde fijne behandeling, vriendelijkheid en service als bij Tinholt. Je merkt echt het verschil. Bij Tinholt voelen we ons altijd welkom.”

Jon Blansjéé

Jon Blansjéé is al zeker 20 jaar klant bij Tinholt, maar weet nog goed wat zijn eerste auto was die hij er kocht: een rode Picanto. Daarvoor reed hij Honda, maar stapte over naar Kia, omdat dit prijstechnisch de betere keuze was. Hij is al zolang klant bij Tinholt, omdat hij heel erg tevreden is met de service. “Problemen worden altijd meteen opgelost, de communicatie is goed en het zijn stuk voor stuk deskundige mensen. En daarnaast is het gewoon best gezellig! Ik weet waar de koffie staat, het krantje ligt klaar en er wordt altijd een praatje gemaakt.”

Jon vind het fijn dat afspraken meteen bevestigd worden via e-mail en dat hij als klant gewaardeerd wordt. “Ik heb nog nooit een rekening gezien in de garantieperiode van de auto en er staat altijd een vervangende auto voor je klaar als je die nodig hebt.”

HomeWat klanten zeggen