Waar de klant op nummer 1 staat. Altijd!
Automobielbedrijf Tinholt

APK De APK keuring van uw auto, ongeacht merk en model

Bij Tinholt kunt u terecht voor de APK keuring van uw auto, ongeacht merk en model. Maak nu een afspraak en wij zorgen ervoor dat u weer voor een jaar veilig de weg op kan.

Wij beschikken over 5 APK keurmeesters die de APK keuring van uw auto kunnen uitvoeren. Bij een APK keuring wordt de auto getest op veiligheid en milieueisen. Zo moeten bijvoorbeeld de remmen goed zijn en mag de auto niet teveel vervuilende stoffen uitstoten.

Een APK keuring is er al vanaf € 49,95.  Is uw auto ook toe aan een grote onderhoudsbeurt? Dan is de APK keuring gratis.** Exclusief viergasmeting – roetmeting en afmeldkosten.

Maak nu een afspraak

De nieuwe APK regels

Voor auto’s na 1 januari 2005 gelden nieuwe APK regels. Voor alle personenwagens die voor deze datum zijn geregisteerd veranderd er niets en is vanaf (3 jaar en ouder) een jaarlijkse APK keuring verplicht. U kunt uw auto maximaal 2 maanden voor het aflopen van de keuringsdatum aanbieding voor de keuring. De keuringsdatum schuift bij goedkeuring dan weer een jaar op.

Datum 1ste toelatingBrandstofsoortAPK
Na 01-01-2005Benzine en/of elektromotorDe eerste APK keuring moet gedaan worden wanneer de auto 4 jaar oud is. De tweede keuring vindt plaats als de auto 6 jaar oud is, de derde vindt plaats wanneer de auto 8 jaar is. Daarna zal de APK jaarlijks moeten worden uitgevoerd
Na 01-01-2005Diesel, LPGDe eerste APK keuring moet gebeuren wanneer de auto 3 jaar oud is, daarna elk jaar. 
Vóór 01-01-2005Alle brandstoffenDe eerste APK keuring moet gebeuren wanneer de auto 3 jaar oud is, daarna elk jaar. 
Voertuig > 30 jaarAlle brandstoffen1 keer per 2 jaar dient de APK plaats te vinden
Vóór 01-01-1960Alle brandstoffenUw auto hoeft niet meer naar de APK keuring 
Maak nu een afspraak
HomeOnderhoud & ServiceAPK