Tinholt Zakelijk


Leasen en financieren

De keuze is aan u. Ons uitgebreide aanbod lease- en financieringsmogelijkheden biedt oplossingen waarmee precies op uw zakelijke wensen wordt ingespeeld.


Operational lease

✔  Keuze uit Full Operational Lease
     of Netto Operational Lease
✔  Eén vast bedrag per maand
✔  De auto staat niet op de bedrijfsbalans
✔  Wij blijven eigenaar van de auto
✔  Financiële en administratieve
     taken worden geregeld
✔  Onderhoud, banden en schade
     gewoon bij ons

Financial lease

✔  Investeren zonder liquiditeitsverlies
✔  Financiering op maat
✔  Eenvoudig via ons af te sluiten
✔  De auto staat op de bedrijfsbalans
✔  Vaste rente en maandbedrag
     gedurende de looptijd
✔  Eventueel met slottermijn voor een
     extra laag maandbedrag


Zakelijk voor iedereen

Een zakelijke Kia biedt u hoge restwaardes, lage onderhoudskosten en daardoor een gunstige total cost of ownership. Zo weet u precies waar u aan toe bent zodat u zich kunt concentreren op uw business.


Voor de zakelijke rijder

Kia is interessant voor zakelijke rijders vanwege de rijke uitrusting en concurrerende prijzen. Dit wordt gecombineerd met unieke services zoals 7 jaar gratis Kia Connect Live Services en internationale wegenhulp garantie.

De belangrijkste pijler van Kia is duurzame technologie met elektrische modellen zoals de EV6, EV9 en Niro EV. Daarbij maakt Kia Charge opladen erg gemakkelijk met thuisladers, een laadkaart en app voor heel Europa.

Voor het MKB & ZZP

Overweegt u een Kia aan te schaffen als zelfstandig ondernemer? Dan hebben wij verschillende aantrekkelijke (geëlektrificeerde) modellen voor u in ons aanbod, met natuurlijk 7 jaar garantie.

Daarbij ontvangt u veel auto voor u netto bijtelling vanwege een rijke uitrusting met concurrerende prijzen. Kia test alle modellen uitgebreid op rijcomfort, kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Als laatste zijn er ook financiële voordelen zoals lage bijtelling en subsidies beschikbaar, vooral voor elektrische modellen. Het is een goede keuze voor zakelijke rijders die willen besparen en groener willen rijden.

Voor fleetowners

Wij bieden uitgebreide fleet services aan, inclusief advies en ondersteuning bij de overgang naar elektrisch rijden. Daarbij benadrukken wij de gunstige Total Cost of Ownership. De aantrekkelijke aanschafprijs, het complete (geëlektrificeerde) modelaanbod, de lage onderhoudskosten, 7 jaar garantie én hoge restwaardes maken het zeer interessant om een Kia aan te bieden aan uw leaserijders.


Rijschool & Taxi

Kia scoort hoog op alle belangrijke fronten voor een lesauto of taxi. Denk aan veiligheid, zuinigheid en kwaliteit. Maar ook gebruiksgemak, zitcomfort, stuurgedrag en rijcomfort zijn belangrijke aspecten in uw nieuwe Kia.


Kia als uw nieuwe lesauto

Kia is een betrouwbare keuze voor lesauto’s vanwege goede rijeigenschappen, kwaliteit, zuinigheid, veiligheid, comfort en garantie.

Na de aankoop van uw nieuwe lesauto wilt u natuurlijk onbezorgd rijden met uw Kia. Daarom hebben wij all-in reparatie- en onderhoudsprijzen. Vanzelfsprekend worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen die voldoen aan de strenge eisen van Kia. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid.

Kiest u voor de aankoop of lease van een nieuwe Kia als lesauto, dan heeft u niet alleen zekerheid, maar bieden wij tevens 10% korting op een nieuwe dubbele bediening inclusief montage.

De slimme keuze voor taxibedrijven

Veel taxibedrijven stappen over naar Kia vanwege lage onderhoudskosten, gunstige aanschafprijs, zuinigheid, lage CO2-uitstoot, gratis navigatie-updates, ruimte, en keuze uit verschillende modellen.

Kia wordt geprezen om zijn goede rijeigenschappen, kwaliteit, veiligheid, comfort en garantie, waardoor het een slimme keuze is voor de taxibranche. Daarnaast houden wij niet van verrassingen, daarom hebben wij all-in reparatie- en onderhoudsprijzen.

Vanzelfsprekend worden, ook bij Kia’s met taxidoeleinden, de werkzaamheden altijd uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen die voldoen aan de strenge eisen van Kia. Zo bent u altijd verzekerd van optimale kwaliteit en zekerheid.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeTinholt Zakelijk