Waar de klant op nummer 1 staat. Altijd!
Automobielbedrijf Tinholt

Airco Nieuwe eisen, nieuwe oplossingen

Een goed werkende airco verhoogt niet alleen het comfort, maar zorgt er ook voor dat je lekker fris achter het stuur zit. En niet alleen in de zomer, maar ook in de winter biedt airconditioning – in combinatie met het verwarmingssysteem – comfort. Het airconditioning systeem werkt met behulp van een pomp die door de motor wordt aangedreven. Hierdoor kan het gebruik van de airco een iets hoger benzine­verbruik geven. Dit benzineverbruik is in de praktijk echter nauwelijks meetbaar.

Airco

ZO WEET JE OF JOUW AUTO AIRCOSERVICE NODIG HEEFT

• Komt er te weinig of geen koude lucht uit de ventilatieroosters?
• Ruik je een muffe lucht als je de airco aan zet?

Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek en heeft onderhoud nodig. Storingen die zich voor kunnen doen vragen veel kennis en ervaringen van airco systemen. Bij Autobedrijf Tinholt vind je deze expertise!

AIRCOMATIC BEHANDELING

Wij hebben iets nieuws wat aansluit bij de huidige maatschappij. Iedereen is op dit moment bezig met de bescherming tegen de verspreiding van virussen en bacteriën. Dit uiteraard naar aanleiding van het Corona-virus (COVID-19) en de griepepidemie. Wij bieden hiermee de oplossing met de Aircomatic behandeling. Door de vernieuwde methode van Wynns wordt door middel van Ozon en een ultrasoon verneveld reinigingsmiddel het oppervlak van aircoverdamper, de luchtkanalen en het interieur schoon. Indirecte overdracht (via handen, oppervlakken of objecten) kunnen geminimaliseerd worden door een verbeterde hygiëne en een professionele reiniging.

• Aircomatic behandeling i.c.m. onderhoud €39,- incl.
• Aircomatic behandeling los van de beurt dringend advies om interieur filter mee te vervangen. €49,- incl. BTW excl. interieurfilter

Wynns heeft de effectiviteit van de Aircomatic III laten testen volgens de EN14476* norm. Hieruit is gebleken dat in combinatie met Wynn’s Airco-clean 99,99% van de virussen in slechts 15 minuten elimineert, inclusief SARS-COV-2 (COVID-19).

*de EN14476 norm, een Europese norm, beschrijft de vereisten voor suspensie van virusdoden en testmethoden die in de geneeskunde worden gebruikt, onder andere chemische desinfecterende middelen en antiseptica.

Maak nu je afspraak
HomeOnderhoud & ServiceAirco