Waar de klant op nummer 1 staat. Altijd!
Automobielbedrijf Tinholt

Airco Nieuwe eisen, nieuwe oplossingen

Een goed werkende airco verhoogt niet alleen het comfort, maar zorgt er ook voor dat u lekker fris achter het stuur zit. En niet alleen in de zomer, maar ook in de winter biedt airconditioning – in combinatie met het verwarmingssysteem – comfort. Het airconditioning systeem werkt met behulp van een pomp die door de motor wordt aangedreven. Hierdoor kan het gebruik van de airco een iets hoger benzine­verbruik geven. Dit benzineverbruik is echter met hedendaagse technologieën in de praktijk nauwelijks meetbaar.

Airco

ZO WEET U OF UW AUTO AIRCOSERVICE NODIG HEEFT

• Komt er te weinig of geen koude lucht uit de ventilatieroosters?
• Ruikt u een muffe lucht als u de airco aan zet?

Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek en heeft onderhoud nodig. Storingen die zich voor kunnen doen vragen veel kennis en ervaringen van airco systemen. Bij Autobedrijf Tinholt vindt u deze expertise!

AIRCOMATIC BEHANDELING

Een concept dat aansluit bij de huidige maatschappij. Iedereen is op dit moment bezig met de bescherming tegen de verspreiding van virussen en bacteriën. Dit in combinatie met de hitte en een niet goed werkende airco is iets dat wij willen voorkomen. Wij bieden hiermee de oplossing met een Aircomatic behandeling. Door de vernieuwde methode van Wynns wordt door middel van Ozon en een ultrasoon verneveld reinigingsmiddel, het oppervlak van aircoverdamper, de luchtkanalen en het interieur schoon. Indirecte overdracht (via handen, oppervlakken of objecten) kunnen geminimaliseerd worden door een verbeterde hygiëne en een professionele reiniging. Daaropvolgend was uw airco nog nooit zo koud!

• Aircomatic behandeling in combinatie met onderhoud €39,- incl. BTW
• Aircomatic behandeling los van de beurt dringend advies om interieur filter mee te vervangen. €49,- incl. BTW excl. interieurfilter

Wynns heeft de effectiviteit van de Aircomatic III laten testen volgens de EN14476* norm. Hieruit is gebleken dat in combinatie met Wynn’s Airco-clean 99,99% van de virussen in slechts 15 minuten elimineert.

*de EN14476 norm, een Europese norm, beschrijft de vereisten voor suspensie van virusdoden en testmethoden die in de geneeskunde worden gebruikt, onder andere chemische desinfecterende middelen en antiseptica.

Maak nu een afspraak
HomeOnderhoud & ServiceAirco