Sponsoring

Binnen Automobielbedrijf Tinholt vinden wij het belangrijk om anderen te helpen. Daarom proberen wij de klant precies te geven wat hij of zij nodig heeft. Een auto die past bij de specifieke behoeften, maar ook een goede service zodat de auto én de klant er nooit alleen voor staan.

Naast het helpen van klanten is sponsoring ook een belangrijk begrip binnen ons bedrijf. Daarom ziet u (hopelijk) niet alleen onze naam op de voorgevel geschreven staan, maar ook bij sportverenigingen, goede doelen en locaties waar mensen samen komen. Al jaren ontvangt u bij de aflevering van een nieuwe auto geen bos bloemen van ons, maar ontvangt u een ander bijzonder cadeau met een speciale betekenis.


Ronald-mcDonald-kinderfonds-jpeg

Ronald McDonald Kinderfonds

Bij de aanschaf van een nieuwe auto hoort een presentje. Vaak wordt hier gekozen voor een bos bloemen, flesje wijn of bonbons. Automobielbedrijf Tinholt kiest bewust voor een alternatief presentje in de vorm van steun. Deze steun wordt vormgegeven door een knuffel van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Al meer dan 35 jaar zorgt Ronald McDonald Kinderfonds ervoor dat zieke kinderen dichter bij hun familie kunnen zijn. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind en zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt.

Ronald Mc Donald Kinderfonds kan dit alleen mogelijk maken door een sterk netwerk van vrijwilligers, donateurs, sponsoren en actievoerders. Vanaf februari 2023 zijn wij met trots onderdeel geworden van dit team. U ontvangt bij de aflevering van uw (nieuwe) auto een knuffelkonijn, waarvan de opbrengst van de aanschafprijs van de knuffel ten gunste komt van het Ronald McDonald Kinderfonds. Wilt u ook een bijdrage leveren aan het Ronald McDonald Kinderfonds? Bekijk de website van het Ronald McDonald Kinderfonds.


Bato-haarlem

BATO Haarlem

BATO Haarlem biedt gymnastiek- en turnlessen aan voor jong en oud op verschillende locaties in Haarlem. Van het Nijntje Beweegdiploma tot Keep-Fit en van freerunnen tot turnen op topsportniveau. Iedereen is welkom bij SV BATO Haarlem. 

Al vele jaren acteert deze turnvereniging op het hoogste niveau in Nederland. De laatste 30 jaar is hoofdtrainster Katarina Sarisska er meerdere keren in geslaagd om met haar pupillen op grote internationale toernooien en zelfs Europese kampioenschappen prijzen in de wacht te slepen.

Als hoofdsponsor van SV BATO Haarlem zorgen wij ervoor dat de pupillen in de uniforme kleding naar toernooien en wedstrijden kunnen. Wij sponsoren de talenten van de toekomst en hopen dat zij ongekende hoogtes gaan bereiken!

Alles weten over BATO Haarlem? Bekijk het op: batohaarlem.nl


Odin'59

Odin’59

ODIN ’59 is een gastvrije en maatschappelijk betrokken voetbalvereniging, waar de leden zich thuis voelen en waar zij trots op kunnen zijn. Een voetbalclub waarvan het eerste team uitkomt in de vierde divisie van het zaterdag amateurvoetbal.

Wij vinden gezondheid en beweging erg belangrijk en daarom hebben wij ervoor gekozen om deze sportclub te sponsoren. Van jong tot oud, van ervaren tot amateur, alle verschillende soorten en niveaus zijn bij deze sportclub te vinden. Wij zijn dan ook trots dat ons sponsorbord aan de zijlijn staat bij Odin’59.

Eens per jaar organiseert Odin’59 ook nog de Heemskerkcup waarin verschillende topteams uit de hele wereld samen komen om een toernooi te winnen bij Odin’59. Gedurende dit toernooi zijn wij zichtbaar middels een auto centraal gepositioneerd op de club. Dit jaar zal de Heemskerkcup wederom plaatsvinden en wij hebben er zin in!

Lees hier alles over dit bijzondere toernooi.


Beach-soccer-cup ijmuiden

24 ICE | Beach Soccer Cup

Naast sport en gezondheid is ontspanning natuurlijk ook belangrijk. 24 ICE is een organisatie die beide combineert in de vorm van één groot evenement.

24 ICE organiseert namelijk het grootste Beach Soccer toernooi van Nederland in IJmuiden. Maar liefst 44 mannenteams en 10 vrouwenteams gingen in 2022 de strijd aan om de felbegeerde 24 ICE Beach Soccer Cup! Een dag vol zonneschijn en gezelligheid die werd afgesloten met een groots feest bij Paviljoen Zuidpier in IJmuiden aan Zee.

Het evenement is dit jaar opnieuw op 08/07/23 waarvoor iedereen een ticket kan kopen. Ziet u ons bord langs de zijlijn staan? Deel het dan vooral onder de hashtag: #automobielbedrijftinholt.

 

HomeSponsoring