Waar de klant op nummer 1 staat. Altijd!
Automobielbedrijf Tinholt

Financieringen Direct rijplezier, zonder eerst lang te sparen!

UW NIEUWE AUTO FINANCIEREN?

Direct rijplezier, zonder eerst lang te sparen? Dan kan een financiering op maat van Santander de oplossing zijn voor u. Zo houdt u zelfs geld over voor overige wensen.

Tinholt werkt samen met Santander Consumer Finance voor alle nieuwe KIA en Mitsubshi modellen en alle occasions. Met een financiering van Santander Consumer Finance verzekert u zichzelf van een goed product en een snelle, probleemloze ondersteuning. Alles regelt u onder één dak. Santander combineert hoge kwaliteit met lage kosten en professionele kennis met persoonlijke aandacht, ongeacht welke financiering u kiest.

Een gloednieuwe auto rijden met lage maandlasten; vanaf nu niet alleen meer mogelijk door middel van Private Lease. Wij bieden u een nieuw en uniek concept aan met alleen maar voordelen genaamd Tinholt Private Buy. Geen gedoe met meerdere aanspreekpunten gewoon één en dat zijn wij, bij schade/onderhoud/reparatie altijd kosteloos vervangend vervoer en wat dacht u van geen eigen risico bij schade. Dit zijn slechts drie van de vele extra voordelen van Tinholt Private Buy. En dat voor een lager bedrag wat kan oplopen tot wel €25,00 per maand. Wilt u meer weten over Private Buy of bent u benieuwd naar het aanbod? Klik op één van de onderstaande knoppen.

Meer informatie Aanbod

Voor alle nieuwe Mitsubishi modellen werken wij samen met RCI. Het is belangrijk om een goed, persoonlijk financieringsplan op te stellen aan de hand van uw financiële situatie. RCI biedt een breed en gevarieerd pakket aan producten die aansluiten op uw situatie.

CONTACT FORMULIER

Via onderstaand formulier kunt u een terugbelverzoek plaatsen bij Tinholt. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug tijdens onze openingstijden zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeDienstenFinancieringen