Waar de klant op nummer 1 staat. Altijd!
Automobielbedrijf Tinholt

Financieringen Direct rijplezier, zonder eerst lang te sparen!

JE NIEUWE AUTO FINANCIEREN?

Direct rijplezier, zonder eerst lang te sparen? Dan kan een financiering op maat van Santander de oplossing zijn voor jou. Zo hou je zelfs geld over voor overige wensen.

Tinholt werkt samen met Santander Consumer Finance voor alle nieuwe KIA en Mitsubshi modellen en alle occasions. Met een financiering van Santander Consumer Finance verzeker je jezelf van een goed product en een snelle, probleemloze ondersteuning. Alles regel je onder één dak. Santander combineert hoge kwaliteit met lage kosten en professionele kennis met persoonlijke aandacht, ongeacht welke financiering je kiest.

Voor alle nieuwe Mitsubishi modellen werken wij samen met RCI. Het is belangrijk om een goed, persoonlijk financieringsplan op te stellen aan de hand van je financiële situatie. RCI biedt een breed en gevarieerd pakket aan producten die aansluiten op jouw situatie.

CONTACT FORMULIER

Via onderstaand formulier kun je een terugbelverzoek plaatsen bij Tinholt. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 tot 18:00 en in het weekend tussen 11:00 en 16:00.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeDienstenFinancieringen