Top dealer 2022! 24 januari 2022

Wij mogen ons in 2022 één van de 5 beste Kia-dealervestigingen van Nederland noemen. Wij hebben op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores behaald.

Waarom wij?

Kia Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar objectief en intensief op prestaties. Naast de realisatie van de diverse verkoop- en servicedoelstellingen, wordt ook nauwkeurig gekeken naar de klanttevredenheid die die wordt gemeten via enquêtes die na elk klantbezoek worden gehouden. Wij hebben ons in het afgelopen jaar weten te onderscheiden en de award is een erkenning voor de toewijding en optimale inzet van ons gehele team.

Léan Verstoep, Managing Director van Kia Nederland over de Top Dealer Award 2022: “Samen met onze dealers breken we jaar op jaar records in Nederland. Ons succes is het resultaat van de som der delen en onze klantgerichte dealerorganisatie speelt hierbij een grote rol. Onze gehele organisatie scoort overall zeer goed als het gaat om klanttevredenheid en dan is het extra uitdagend om je als dealer te onderscheiden. En dat is precies wat de winnaars van de Top Dealer Award 2022 hebben gedaan. Onze felicitaties gaan uit naar het gehele team van Kia-dealer Tinholt in Velserbroek.”

Rob Tinholt namens het team van Kia-dealer Tinholt: “We zijn trots dat we zijn uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2022. We willen verwachtingen altijd overtreffen en zijn dan ook zeer vereerd dat onze klanten dit waarderen.”

HomeNieuwsTop dealer 2022!