Navigatie-Update Kia 13 september 2021

Kia navigatie-update

Kortgeleden is er een nieuwe navigatie-update doorgevoerd bij Kia. Het invoeren van de navigatie gaat nu niet meer zoals vanouds. Het invoeren van navigatie in het nieuwste systeem zouden wij op 4 andere manieren adviseren.

 1. Postcode + Huisnummer
  • Als eerste advies kunt u een bekend adres (in Nederland) sneller invoeren door de postcode en het huisnummer te gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld wilt navigeren naar onze vestiging (Klompenmakerstraat 43, 1991 JJ, Velserbroek. Adviseren wij om dit adres als volgt in te voeren: 1991 JJ 43. Let hierbij op de spatiebalk tussen de cijfers en letters om onduidelijkheden te voorkomen.
 2. Naam van belangrijke locatie.
  • Als tweede advies kunt u belangrijke locaties direct invoeren in het navigatiesysteem. Wanneer u bijvoorbeeld wilt navigeren naar de Efteling, toetst u simpelweg ‘Efteling’ in bij ‘zoek’ en vervolgens wordt er direct een route berekend naar de Efteling.
 3. Vooringestelde locaties
  • Daarnaast is het mogelijk om bij de ‘nav’ toets vooringestelde locaties in te voeren. Dit kan onder de kopjes thuis, kantoor en favoriet 1-3. Wanneer u onder deze kopjes de belangrijkste locaties vooraf intypt, dan kunt u met één druk op de knop direct naar de gewenste locatie navigeren.
 4. Navigeren naar het buitenland
  • Als laatste is het belangrijk om de exacte locatie in te voeren in het systeem wanneer u wilt navigeren naar het buitenland. Omdat de navigatie als eerste locaties zoekt in Nederland is het belangrijk om de navigatie niet te verwarren. Vergeet dus bijvoorbeeld de bijzondere leestekens niet.

Bijbehorende video over de navigatie-update

Wanneer u na het lezen van de bovenstaande beschrijving nog onduidelijkheden ervaart bij het invoeren van de navigatie kunt u onderstaande video raadplegen.

Navigatie Kia

Waarom het Kia navigatiesysteem?

Dankzij het navigatiesysteem in uw Kia weet u zeker dat u altijd de juiste route neemt. Ook vindt u makkelijk belangrijke punten op de route, zoals benzinestations.

Bovendien verbruikt u jaarlijks tot wel 12% minder brandstof, omdat u zonder omwegen op uw bestemming komt. Kies daarom voor een (geïntegreerd) navigatie-systeem in uw huidige of nieuwe Kia. Beter voor u, beter voor uw portemonnee, beter voor ons milieu.

 

 

Entertainment Kia

Kaartupdates zijn onmisbaar

Om uw Kia navigatiesysteem actueel te houden, zal u met enige regelmaat een kaartupdate moeten laten uitvoeren. Zo houd u het navigatiesysteem up-to-date met veranderende verkeerssituaties. Zoals nieuwe wegen, rotondes of benzinestations.

Alleen met actuele kaarten krijgt u de beste route en betrouwbare alternatieven. Kaartupdates worden doorgaans eenmaal per jaar uitgegeven en zijn alleen verkrijgbaar en te installeren via ons. Nieuwsgierig of uw Kia in aanmerking komt? Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Wij informeren u wanneer uw navigatiesysteem moet worden bijgewerkt. Daarnaast is het mogelijk om bij de onderhoudsbeurt het navigatiesysteem te laten updaten.

contact
HomeKiaNieuwsNavigatie-Update Kia