Kia maakt delen van e-Niro bereikbaar, makkelijk én vertrouwd via Delen in Kleine Kring 23 juni 2021

Het delen van een auto wordt voor steeds meer Nederlanders een interessante optie. Autodelen brengt veel voordelen met zich mee, maar soms ook nadelen omdat je bijvoorbeeld vaak niet weet met welke andere personen je de auto deelt. Daarom is er nu een deelautoformule ontwikkeld waarbij je samen met een klein aantal bekenden een emissievrij rijdende e-Niro kunt delen. De kosten kunnen naar eigen inzicht onderling verdeeld worden. Zo kunnen vier huishoudens via Delen in Kleine Kring al gemiddeld voor € 175,- per maand een Kia e-Niro rijden.

Vertrouwd en transparant

Bij de door OnzeAuto en Wagenplan ontwikkelde deelautoformule “Delen in Kleine Kring” staan gemak en transparantie centraal. De spelregels zijn helder en simpel. Zo is het bijvoorbeeld heel eenvoudig de onderlinge verdeling van de kosten te wijzigen en is de samenstelling van delende gezinsleden of huishoudens makkelijk aan te passen. De overeenkomst heeft standaard een looptijd van 60 maanden en kan, tegen meerprijs, ook worden aangegaan voor 48 of 36 maanden. Nog twee voordelen van het delen van een Kia e-Niro via deze formule; na 1 jaar kun je zonder kosten opzeggen en, anders dan bij bijvoorbeeld Private Lease, is er geen BKR-registratie. Ook bijtelling is niet aan de orde bij een combinatie van privé en zakelijk gebruik.

Puur gemak en eerlijk delen

Om de auto makkelijk te delen, maken deelnemers aan Delen in Kleine Kring gebruik van een handige app. Met de app kan vooruit worden gereserveerd. Ook wordt de app gebruikt om de auto te openen en te sluiten, dus er is geen gedoe met het uitwisselen van sleutels.

Gebruikers hoeven ook geen ritten te registreren, want de administratie wordt van A tot Z geregeld. De deelnemers ontvangen elke maand een handig overzicht, waarbij de privacy van elke gebruiker, ook binnen een huishouden, wordt gewaarborgd. Mocht er een keer iets zijn, dan staat de helpdesk 24/7 klaar. Deelnemers die voor langere tijd een auto nodig hebben, bijvoorbeeld voor een vakantie, kunnen worden geholpen door ons.

Een ander voordeel van Delen in Kleine Kring is dat de gebruikers onderling een eerlijke verdeelsleutel kunnen bepalen voor de maandelijkse kosten. De verdeling kan in gelijke delen of bijvoorbeeld naar rato van het gebruik worden gemaakt.

Duurzaam en ideaal om te delen: de Kia e-Niro

De Kia e-Niro is de perfecte elektrische auto voor Delen in Kleine Kring. De volledig elektrische versie van de bestverkochte auto van Nederland in 2020, is ook dit jaar zeer populair. Het succes van de emissievrij rijdende Kia laat zich goed verklaren. Met name de gunstige prijs/prestatieverhouding, de luxe uitrusting, de ruimte en het grote bereik tot wel 455 kilometer maken de e-Niro zeer geliefd. De exemplaren die worden ingezet voor Delen in Kleine Kring zijn altijd voorzien van all season banden en een afneembare trekhaak waarop je je eigen fietsendrager kunt monteren.

Bijna alles inbegrepen

Het delen van een e-Niro via Delen in Kleine Kring levert niet alleen gemak op, maar bespaart deelnemers ook veel geld. In de maandelijkse kosten is bijna alles inbegrepen: een allrisk verzekering, onderhoud, motorrijtuigenbelasting en zelfs de laadkosten. Alleen parkeren, schoonmaken en kleine onderhoudszaken (zoals ruitensproeiervloeistof) zijn nog voor eigen rekening. De luxe Kia e-Niro inclusief trekhaak en all season banden is, bij gelijke verdeling van de kosten over vier deelnemers, al te rijden voor € 175,- per maand, per huishouden. De verschillende mogelijkheden en bijbehorende kosten zijn te vinden op deleninkleinekring.nl/kosten/.

Plan S

Delen in Kleine Kring sluit perfect aan bij Plan S, de strategie van Kia met als belangrijke speerpunten de transitie naar elektrisch rijden en het aanbieden van mobiliteitsdiensten op maat. De samenwerking tussen Kia en OnzeAuto start in de grootstedelijke omgeving van Amsterdam en Nijmegen, en meer steden volgen snel. Het gemeenschappelijke doel is het bereikbaar maken van een elektrische auto tegen aantrekkelijke kosten en de impact op het milieu verder te verkleinen door het delen ervan.

HomeKiaNieuwsKia maakt delen van e-Niro bereikbaar, makkelijk én vertrouwd via Delen in Kleine Kring