Als 1ste dealer in Nederland de Kia Concept EV3 in de showroom! 31 januari 2024

 

De Kia Concept EV3 staat bij ons in de showroom! Natuurlijk is het niet de échte EV3, de introductie van de Kia Concept EV3 wordt verwacht rond de zomerperiode. Tot die tijd kunt u als een van de eersten exclusieve informatie, onthullingen en meer over de Kia Concept EV3 ontvangen door u aan te melden via de volgende link. We kijken ernaar uit om de echte Kia Concept EV3 aan u te kunnen presenteren, maar tot die tijd hopen we dat deze uitvoering u alvast een duidelijk beeld geeft van hoe groot deze auto zal zijn en vooral hoe de EV3 eruit gaat zien.

Waarom deze concept EV3?

Waarom hebben we ervoor gekozen de nieuwe Concept EV3 in onze showroom te plaatsen? Wel, onze missie vertelt dat wij ernaar streven om helder en open met onze klanten om te gaan en daarbij de service te verlenen die men van ons mag verwachten. Waar mogelijk proberen wij u te verrassen met een stapje meer. Deze unieke uitvoering van de Concept EV3 is dat stapje meer. Bij het zien van deze Concept EV3 heeft u hopelijk een zo realistisch mogelijke voorstelling van wat deze revolutionaire elektrische auto te bieden heeft. Hoewel de fysieke auto momenteel nog niet hier is, willen we u alvast de kans geven om de indrukwekkende afmetingen en het futuristische design van de Kia Concept EV3 te ervaren.

Uniek silhouet en opvallende designkenmerken

De Kia Concept EV3 biedt u de technologie, functionaliteit en het design van het elektrische topmodel van Kia, de EV9, in een compacte en toegankelijke vorm. Het model is geïnspireerd door de ontwerpfilosofie van “Joy for Reason”.

Deze nieuwe ontwerpfilosofie is te herkennen in verschillende aspecten van het voertuig. De voorruit is bijvoorbeeld naar voren geplaatst en gecombineerd met een aflopende daklijn, wat een krachtige uitstraling creëert. Daarnaast is er gekozen voor vierkante wielkasten en asymmetrische hoeken, wat zorgt voor een onverwachte logica. Tot slot loopt het glas van de ramen door naar de achterruit, waardoor het lijkt alsof het dak zweeft.

Wij helpen u graag verder

Ons doel is om u te betrekken bij het enthousiasme dat deze innovatieve auto met zich meebrengt. U kunt vragen stellen, details ontdekken en alvast kennismaken met de toekomst van mobiliteit. We informeren u graag over alle innovatieve ontwikkelingen die deze nieuwe elektrische conceptauto met zich meebrengt. Schrijf u in voor onze updates en ontvang als een van de eersten exclusieve informatie, onthullingen en meer over de Kia Concept EV3. Aarzel niet om een van onze medewerkers aan te spreken voor meer informatie of om uw gedachten te delen. U kunt ook meer informatie vinden op de modelpagina van de Concept EV3.

HomeKiaNieuwsAls 1ste dealer in Nederland de Kia Concept EV3 in de showroom!