Compacte crossover
De Nieuwe Kia Stonic
Vanaf
€ 23.295,-
Private lease
€ 299,-

Kia Stonic

Verdubbel je rijplezier

De Kia Stonic is gemaakt voor mensen die willen genieten van elk moment. Die hun grenzen verleggen en houden van avontuur. De Stonic geeft je nieuwe energie, nieuwe spirit. Zo heb je crossover nog nooit ervaren. Een slanke maar toch krachtige bouw, strakke styling, prettige handling en uitstekende prestaties: de Kia Stonic blijft je verrassen, elke dag.

Al bij de eerste aanblik weet je: de Kia Stonic gaat zijn eigen weg. Zijn styling is fris en gedurfd. Zijn geïntegreerde Bi-functionele projectiekoplampen met scherpe LED-dagrijverlichting geven ‘m een dynamische en sportieve aanblik. Niet te missen zijn de driedimensionaal gevormde grille en de scherpe verticale lijnen rond de mistlichten voor. Tel daarbij op de two-tone lakuitvoering – met body en dak in spannende contrasten – en je weet: dit is iets heel bijzonders.

Ook van achteren gezien maakt de Kia Stonic een sterke indruk. De scherp hellende achterruit en de brede wielkasten geven hem een gespierde uitstraling. Geraffineerde 3D-graphics in de LED-achterlichtunits getuigen van karakter en een fijn oog voor detail. De vloeiende lijn van de achterklep en de zilverkleurige skidplate aan de onderzijde maken het beeld compleet: dit is een design dat bekijks trekt.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeKiaModellenKia Stonic