De ideale combinatie
De Kia Niro Plug-In Hybrid
Vanaf
€ 40.595,-
Private lease
€ 569,-

Kia Niro Plug-In Hybrid

Eindeloos genieten

In de nieuwe Kia Niro Plug-in Hybride wilt u blijven rijden. Het doordachte en ruime interieur verrast u met zijn ambient dashboardverlichting, heldere lijnen en prachtige materialen, voor eindeloos uitzonderlijk comfort. De innovatieve Kia Niro Plug-In Hybrid combineert groene mobiliteit met eigentijds, door de natuur geïnspireerd design. Met helderblauwe accenten in voor- en achterbumper oogt hij net zo fris als hij rijdt.

De Niro Plug-in Hybrid (PHEV) combineert de 1,6-liter GDI-benzinemotor met een nog krachtigere 62 kW elektromotor en heeft een systeemvermogen van 183 pk. Het 11,1 kWh grote lithium-ion-polymeerbatterijpakket zorgt voor een elektrisch rijbereik van naar verwachting maximaal 60 km***, dat geschikt is voor de meeste dagelijkse ritten.

Achter het gedurfde en aerodynamische exterieur van de geheel nieuwe Niro schuilt een hoogwaardig en ruim interieur dat is ontworpen om de zintuigen te prikkelen. Het 10,25” panoramische high-definition scherm heeft haarscherpe graphics en een zeer intuïtieve lay-out, waarmee gebruikers alle connectiviteits- en comfortfuncties met gemak kunnen personaliseren en bedienen. De Niro is fors gegroeid ten opzichte van zijn voorganger, met als resultaat nog meer binnenruimte voor inzittenden en bagage. Met een lengte van 4.420 mm, een breedte van 1.825 mm, een hoogte van 1.555 mm (1.570 mm voor EV) en een wielbasis van 2.720 mm, is hij respectievelijk 65 mm (HEV / PHEV), 20 mm, 10 mm (HEV / PHEV) en 20 mm groter. De bagageruimte meet 475 liter (EV), waarbij de frunk nog eens 20 liter toevoegt aan het totaal (EV). De hybride en de plug-in hybride hebben respectievelijk een bagageruimte van 451 liter (HEV) en 348 liter (PHEV).

Het interieur van de nieuwe Niro is opgebouwd uit vele gerecyclede materialen. Zo is de hemelbekleding gemaakt van gerecycled behang, zijn de stoelen gemaakt van onder meer Bio PU met tencel van eucalyptusbladeren en er is BTX-vrije verf (een verf op waterbasis die vrij is van benzeen, tolueen en xyleen-isomeren) gebruikt op de deurpanelen om de impact op het milieu te minimaliseren en restafval te verminderen.

Offerte aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Kia Niro

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Niro staan?

HomeKiaModellenKia Niro Plug-In Hybrid