De opvallende hybride crossover
De Kia Niro Hybrid
Vanaf
€ 29.795,-
Private lease
€ 399,-

Kia Niro Hybrid

Het beste van twee werelden

Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk. En zo opwindend. De Kia Niro gooit alle bestaande regels overboord: in deze crossover hybride is het niet óf, óf, maar én, én. Een duurzame, zuinige hybride, met de stijl, technologie en veelzijdigheid van een crossover. De beste keuze als u het milieu minstens zo belangrijk vindt als uw rijplezier.

Ook van binnen toont de Niro zijn bijzondere klasse, met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie. Het prachtige dashboard loopt naadloos over in het hightech instrumentenpaneel en het riante 10,25” TFT LCD breedbeeld touch screen. Zo heeft u  navigatie en multimedia altijd direct aan uw vingertoppen, net als de schakelflippers achter het stuurwiel waarmee u trefzeker de juiste versnelling kiest.

De Kia Niro werkt met een parallel hybride systeem dat schakelt tussen brandstof en elektrisch vermogen, of een combinatie van beide. Het systeem werkt naadloos en direct, en is het meest efficiënt in zijn klasse. De CO -uitstoot is met 86 g/km inspirerend laag.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Kia Niro

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Niro staan?

HomeKiaModellenKia Niro Hybrid