Stijl en comfort
De Kia e-Niro
Vanaf
€ 37.995,-
Private lease
€ 379,-

Kia e-Niro

Bereik meer

De nieuwe Kia e-Niro maakt elektrisch rijden volwassen: vanaf nu is emissievrij rijden ook heel praktisch en stijlvol. De combinatie van een actieradius van 455 km en snellaad-functie geeft je volop schone bewegingsvrijheid. De crossover-carrosserie biedt precies de levensruimte en flexibiliteit die je nodig hebt – plus maar liefst 451 liter bagageruimte. En dan die prachtige details: van de aerodynamische dichte grille met diamantpatroon en laadaansluiting tot de markante pijlvormige dagrijverlichting en de speciale e-Niro bumpers en 17” lichtmetalen velgen.

Dankzij de snellaadfunctie hoef je met de e-Niro nooit lang te wachten: met een 80 kW lader (of hoger) vul je de accu in circa 31 minuten van 10% tot 60%. Terwijl jij even boodschappen doet of stopt voor een lekkere lunch. Met de 11 kW on board charger kun je optimaal gebruikmaken van de 3-fase laadpalen.

Met de nieuwe dienst UVO Connect, exclusief door Kia ontwikkeld, stap je in de toekomst van verbonden autorijden. Allereerst brengt de nieuwe Kia Live service nuttige real-time rit- en omgevingsinformatie naar je navigatiesysteem. Daar bovenop brengt de nieuwe UVO app relevante data over je auto naar je Android of Apple smartphone.
Extra goed om te weten: deze nieuwe technologie is ontwikkeld conform de EU-normen voor privacy, transparantie en security.

Offerte aanvragen Voordelen van Private lease
Technische specificaties
HomeKiaModellenKia e-Niro