Private Plan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en lage maandlasten. Hoe werkt Kia Private Plan precies?

Bij aankoop van uw Kia wordt de toekomstige waarde na 4 jaar vastgesteld. Tijdens de looptijd betaalt u een vast laag maandbedrag. Dit maandbedrag kunt u beïnvloeden door het jaarkilometrage aan te passen, het doen van een aanbetaling en/of het inruilen van uw huidige auto. Neem contact op met ons om de ideale financiering voor u en de voorwaarden te bespreken. Bekijk ook de rekenvoorbeelden onderaan de pagina.

Sfeer visual
Visual
Visual
Visual

U heeft de keuze uit drie opties: vernieuwen, teruggeven of behouden. Wat gebeurt er na afloop van het contract?

Vernieuwen
Als u weer in een nieuwe Kia wilt rijden, kunt u uw huidige Kia inruilen voor een nieuw model. Hierdoor houdt u lage onderhoudskosten.

Teruggeven
Als u uw Kia wilt teruggeven, kan dit bij Kia Private Plan. Dankzij deze garantie loopt u dan dus geen risico als de waarde van uw auto onverwachts is gedaald.

Behouden
Als u gewoon in uw vertrouwde Kia wilt blijven rijden, betaalt u enkel de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde, in één keer of in maandelijkse termijnen via een Kia Finance persoonlijke lening.


Wat wordt uw volgende Kia?

Kies uw Kia model:

Met een extra scherpe actierente van 3.99%

EV6

Vanaf € 334,- per maand

EV9

Vanaf € 531,- per maand

Met een scherpe actierente van 4.99%

Picanto

Vanaf 165,- per maand

Niro EV

Vanaf € 311,- per maand

Sportage HEV

Vanaf € 290,- per maand

Sportage PHEV

Vanaf 291,- per maand

Met een rente van 9.49%

Stonic

Vanaf 279,- per maand

Ceed

Vanaf 301,- per maand

Ceed SW

Vanaf 306,- per maand

XCeed

Vanaf 323,- per maand

Niro Hybrid

Vanaf € 299,- per maand

Niro PHEV

Vanaf € 358,- per maand

Sportage MHEV

Vanaf € 345,- per maand


Wat is het verschil tussen Private Plan en Private Lease?

Het verschil tussen Private Lease Private Plan
Eigendom U betaalt voor het gebruik van de auto en huurt deze van de leasemaatschappij. De auto is niet uw eigendom. U betaalt voor het gebruik en eigendom van de auto. Dit betekent dat de auto uw eigendom is en eventuele overwaarde bij verkoop voor u als klant is.
Aanbetaling Er is geen aanbetaling vereist voor Private Lease. Hoewel niet noodzakelijk, is een aanbetaling wenselijk bij KIA Private Plan. Als er een passende aanbetaling wordt gedaan, komt dit bedrag aan het einde van het contract weer vrij voor u als klant.
Uitbetaling inruilauto De handelswaarde van de door u in te ruilen auto kan (bij bijvoorbeeld Kia Lease) worden uitbetaald aan u. Het verschil tussen de waarde van de door u in te ruilen auto en de beoogde aanbetaling wordt uitbetaald aan u.
Vervangend vervoer Beschikbaar na 72, 48, 24 uur of bij KIA na 1 uur. Dit geldt ook bij schade. Recht op vervangend vervoer via de verzekering bij schade. Voor garantie via KIA en voor onderhoud is dit voor eigen rekening.
Eigen risico U heeft een eigen risico van € 300,-. Dit wordt verhoogd naar € 500,- bij twee schadegevallen. U bepaalt uw eigen risico zelf. Hierdoor is het ook mogelijk om € 0,- eigen risico te hebben.
Schadevrije jaren U kunt aan het eind van uw leasecontract een bewijs van schadevrij rijden opvragen bij de leasemaatschappij, echter zijn deze schadevrije jaren officieel verlopen (vanwege leasecontract langer dan drie jaar).

Per verzekeraar zal het verschillen of:
1) de verzekeraar uw schadevrije jaren zal erkennen
2) en/of ze daar dan ook no-claimkorting op zullen geven.
U blijft schadevrije jaren opbouwen gedurende de overeenkomst. Deze zal een verzekeraar erkennen waardoor u na iedere overeenkomst betere verzekeringsvoorwaarden heeft.
Contract Bij het afsluiten van uw contract is deze bindend. Deze is dus niet tussentijds opzegbaar. Uw contract biedt flexibiliteit met 3 keuzes: makkelijk stoppen, doorrijden, of een nieuwe auto nemen. Dit biedt tussentijds meer mogelijkheden.
Voortijdige beëindiging Als u uw contract vroegtijdig op wilt zeggen, betaalt u een opzegvergoeding. Deze vergoeding wordt berekend over de resterende periode van het contract en is afhankelijk van de grootte van de leaseauto. Bij voortijdige beëindiging van het contract, kunt u de waarde van de auto gebruiken om het openstaande saldo af te betalen.

Hoe zit dat dan?

Meer informatie over Kia Private Plan

Wenst u meer informatie? Graag onderstaand formulier invullen dan nemen wij spoedig contact met u op!


Disclaimer

Financiering

Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Wij treden op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en wij van Tinholt geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

HomePrivate Plan