Waar de klant op nummer 1 staat. Altijd!
Automobielbedrijf Tinholt

Private Lease Zorgeloos én voordelig autorijden.

WAAROM PRIVATE LEASE?


Een gloednieuwe auto rijden met lage maandlasten; lange tijd was het alleen voor zakelijke leaserijders weggelegd. Met de komst van Private lease kunnen nu ook particulieren een gloednieuwe auto rijden voor een vast laag maandbedrag. Zie hieronder ons Private Leaseaanbod voor Kia en Mitsubishi en lees hier meer over hoe het werkt, de voordelen en waar u op moet letten.

Kia Mitsubishi

EEN VAST MAANDELIJKS BEDRAG VOOR EEN NIEUWE AUTO.


Het vaste maandbedrag is gebaseerd op het type auto, de duur van het leasecontract en het geschatte aantal kilometers dat u gaat rijden. Met Private Lease hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, verzekeringen en reparaties. Daar zorgt de leasemaatschappij voor. Aan het einde van de contractperiode levert u de auto weer in en kunt u desgewenst een nieuwe private lease auto uitzoeken of de auto overnemen. Private Lease kent eigenlijk maar een paar kleine verschillen met zakelijke lease. Zo zijn de bedragen inclusief BTW en u betaalt bij Private Lease geen bijtelling.

Inbegrepen in het contract 

• Onderhoud 
• Banden
• Reparaties
• Pechhulp
• All-risk verzekering
• Wegenbelasting

Niet inbegrepen

• Brandstof 

WAT ZIJN DE VOORDELEN?


Naast de vele voordelen van een nieuwe auto biedt Private Lease in hoofdlijnen de volgende voordelen:
• U rijdt altijd in een nieuwe auto
• Geen onvoorziene kosten bij reparaties en onderhoud
• Geen gedoe met het kopen en verkopen van een auto, de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij
• Elke maand vaste bedragen, waardoor financiën altijd overzichtelijk zijn.
• U hoeft geen grote investering te doen, dit geld kunt u gebruiken voor iets anders
• Geen zorgen, alles is geregeld

WAAR MOET IK OP LETTEN?


Tussentijdse beëindiging:

Net als zakelijke lease gaat u bij Private Lease een contract aan voor 2, 3, 4 of 5 jaar. Het voortijdig beëindigen van een contract is (net als bij de kabel- of telefoon provider) mogelijk, maar brengt kosten met zich mee. Weet u niet waar u over vier jaar staat? Dan kunt u wellicht beter een contract voor 2 jaar nemen om zo het risico te beperken.

Kilometers:

In het contract is voor KIA standaard 10.000 kilometer en voor Mitsubishi standaard 6.000 per jaar opgenomen. Rijdt u meer (bv. vanwege een langere afstand woon-werkverkeer)? Dan kunt u er voor kiezen om extra kilometers in het contract te verwerken of om jaarlijks de te veel gereden kilometers af te rekenen.

BKR:

Een leasecontract is een financiering. Dat betekent dat de overeenkomst geregistreerd wordt bij het BKR. In het geval van bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag beperkt een leasecontract uw leencapaciteit. Mocht dit het geval zijn, dan heeft u de mogelijkheid om de resterende termijnen in één keer te voldoen waardoor de registratie van het leasecontract verdwijnt.

Aansprakelijkheid:

De Private Lease auto komt doorgaans op naam van uw en/of uw partner. Kennissen, familie en vrienden mogen onder toezicht in de auto rijden. Hou er wel rekening mee dat u aansprakelijk blijft voor de auto, ook wanneer een ander schade rijdt met uw auto.

Is Private Lease iets voor u?

Neem dan snel contact met ons op!
Vul onderstaande gegevens vast in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

HomePrivate Lease