Onze ambassadrice Shary-An gaat on-tour Steeds weer een nieuw verhaal!

De première van Taste

Ken je dat verhaal van Nena en Shary-An die naar een première gingen, maar die gingen niet?🤪

Volle auto

(Een nachtje logeren be like…)

Neen en ik hadden een lekker avondje uit gepland, Billie zou voor het eerst gaan logeren (best een ding😅) bij haar tanties en grote neef Jip. We waren uitgenodigd voor de première van Taste waar vriend/oud collega/ bizar goede acteur Dragan Bakema in speelt. 

De voorstelling begon en onze telefoons hadden we natuurlijk weggestopt. Niet heel veel later zegt Neen; ‘Shar kijk jij even je app of alles goed gaat met Billie’. Nou dat was dus even mooi niet het geval, want ze wilde niet drinken uit de fles en ze was behoorlijk van slag… M’n hartslag schoot omhoog en Neen trok lijk bleek weg en wilde het liefst direct de zaal uitrennen maar dat kon niet, het is namelijk een ronde zaal, een show waar overal om je heen iets gebeurt. Als we nu opstaan ziet iedereen het, en… waar is de uitgang eigenlijk? Lord! Een paar hartkloppingen, tintelende kuiten (don’t ask me why) en klamme handen verder.. Konden we er gelukkig uit. Rennend naar de auto en plankgas met onze Xceed richting Billie, die overigens goed werd vermaakt door haar tanties (dansen/swingen/karate moves weet ik het om haar vrolijk te houden). Wat ‘n verhaal, het logeerpartijtje ging helaas niet door, maar Billie was gelukkig weer helemaal fine🤍… We hebben een flesje wijn gehaald en thuis maar de afterparty gehouden (hadden we toch zin in…), sorry schoonzussies! Wij gaan gauw een nieuwe afspraak maken voor deze voorstelling. Één ding weet ik zeker, die auto van ons is binnen no time thuis als het moet!😎

Shary-An en Nena

Hier zien we er nog best ontspannen uit, dat waren we ook moet ik zeggen. We hebben heerlijk gegeten voor de show begon. Daarna was het al snel richting onze Xceed….😅


Een speciale actie!

Vanaf vandaag kun je iets speciaals winnen. Namelijk een huiskamerconcert van onze ambassadrice Shary-An! Benieuwd hoe je dit kunt winnen?

Sinds kort rijdt Shary-An met haar nieuwe XCeed over de wegen van Nederland. Op deze zwarte XCeed staat de sticker ‘tinholt.nl/on-tour’, die natuurlijk naar deze webpagina leidt. Maak een foto met deze sticker en stuur deze in een persoonlijk bericht naar Shary-An. Vervolgens maak je kans voor het ultieme feestje in jouw huiskamer.

Meer weten over deze actie? Stuur ons of Shary-An even een PB’tje op Instagram ☺

Maak kans op een huiskamerconcert!

Deze actie loopt tot 12-11-2021


De favoriete playlist

Naast de ritjes naar de mooiste plekjes in Nederland kregen we ook al gauw -een beetje-groenlicht om weer met de band te mogen spelen, YES! Dus daar ging ik weer hup gitaar en piano in de achterbak en op naar het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de lange ritjes van plek naar plek het touren toch wel heel erg heb gemist. Voor Corona speelde ik 7 shows in 5 dagen en dat is nu wel anders.

Dus tegenwoordig zet ik m’n speakers iets harder dan normaal en ik zing ik de lekkerste deuntjes mee in de auto of luister in graag New Music Friday zodat ik op de hoogte ben van de laatste nieuwe songs. Behalve als Billie mee is natuurlijk, dan zet ik haar favoriete playlist op. Een playlist met ‘nummers’ als; regendruppels, stofzuigers, en gepingel, zodat ze lekker in slaap valt… Hopelijk verandert haar muzieksmaak nog, haha.

Het is voor nu even een drukke periode, maar we kijken heel erg uit naar een wat langere trip met onze fijne Kia Xceed, waar we lekker de zon of de sneeuw op kunnen zoeken.


Tour de Shary-An

Nadat we verrast waren met de nieuwe (DIKKE) auto (Kia Xceed), werd het ook tijd om ‘m even goed uit te testen. We gingen 2 nachtjes weg, de eerste keer weg met onze dochter Billie. De auto stampvol, met ik denk wel 10 rompers, 7 setjes kleding, een hele pak luiers, de wagen, draagzak, alles wat je nodig hebt voor een wereldreis (of 6 baby’s) hadden wij bij ons. Én onze fijne viervoeter Freek niet te vergeten, wat een ruimte heeft deze auto, alles paste er makkelijk in!

We stonden te trappelen om er even tussenuit te gaan. Auto volgetankt, Billie volgetankt, cruisecontrol aan en op naar het Noorden. Met een kleine pitstop tussendoor waren we zo’n 3 uurtjes later op bestemming. We hebben heerlijke dagen gehad, iets te veel mee, maar goed… Beter te veel dan te weinig!


Het eerste bericht van Shary-An

In mei zijn Nena en ik trotse ouders geworden van onze dochter Billie. Met haar willen we de leukste ritjes maken, de mooiste plekjes van Nederland bewonderen en genieten to the max! Ook nemen wij natuurlijk onze trouwe viervoeter Freek mee!

In samenwerking met Tinholt mogen wij in de mooiste Kia’s rijden en nemen wij jullie mee op avontuur. Naast dat wij onze avonturen met jullie delen, laten wij jullie uiteraard weten wat wij van de verschillende auto’s vinden. Wij hebben onwijs veel zin om jullie mee te nemen de komende tijd.


Wie is Shary-An?

Vele van jullie kennen onze ambassadrice Shary-An waarschijnlijk al, maar voor degene voor wie zij nog onbekend is. Hier een snelle samenvatting.

In 2011 deed Shary-An mee aan het eerste seizoen van het RTL-4-programma The voice of Holland. Ze zat in het team van Angela Groothuizen en moest het programma in de halve finale verlaten. Nadat ze het programma verlaten had ging Shary-An meteen aan de slag met haar single Six Feet Under. Op 13 mei 2011 bracht ze haar tweede single uit, Mr. Know it All.

Daarnaast zette Shary-An in 2013 haar eerste stappen op presentatiegebied als ‘Music Master’ in het televisieprogramma Music Academy. Een aantal jaar later, in 2016, verzorgde ze meerdere afleveringen de muziek in het televisieprogramma Carlo’s TV Café. Eind 2018 stond Shary-An in het voorprogramma van de tour van zanger Nielson.

In juni 2019 werd bekend gemaakt dat Shary-An haar musicaldebuut gaat maken in de musical Lazarus, over een van de laatste werken die David Bowie voor zijn overlijden maakte. In 2019 was Shary-An een van de deelnemers van het twintigste seizoen van het RTL-4-programma Expeditie Robinson, ze behaalde de finale en eindigde op de derde plaats.

Op deze pagina zal onze ambassadrice alles delen wat zij meemaakt gedurende haar tour. Wellicht heeft u haar auto al gespot op onze Nederlandse wegen. Daar staat namelijk een verwijzing op naar deze website.

“Ik ben Shary-An en ik ben onwijs trots dat ik de eerste ambassadeur van Tinholt mag zijn. Dit mooie familie bedrijf heeft mij warm onthaalt en ik kijk enorm uit naar de kilometers die wij samen gaan maken. 2021 wordt een jaar vol veilige en muzikale kilometers op de weg!
(Enne, als je mij voorbij ziet sjezen, toeter vooral gezellig!)”
HomeOnze ambassadrice Shary-An gaat on-tour