Onze ambassadrice Shary-An gaat on-tour Steeds weer een nieuw verhaal!

Wat een weken! Dat het hectisch zou worden richting de release van mijn EP en de shows die daaraan vast zaten konden we wel een beetje incalculeren. Dat het ook zo fantastisch zou zijn om het publiek mijn nieuwe liedjes mee te horen zingen, had ik nog niet durven dromen (omdat mijn EP nog maar een paar uur te beluisteren was). Ik heb de afgelopen 1,5 jaar zo hard gewerkt aan nieuwe muziek en het vinden van mijn sound was soms best een zoektocht, maar ik ben mega blij met het eindresultaat!

De avond voor de show kwamen mijn 2 grootste fans (echt vanaf dag 1, ze zijn bij elke show aanwezig), alvast richting Den Haag. Ik had ze namelijk een kleine verrassing beloofd. Ik heb ze opgehaald en heb de meiden als allereerst, keihard mijn EP laten horen door de speakers van mijn Kia Xceed. We zijn lekker een rondje gaan rijden en hebben tot slot een ijsje gehaald, ze waren dolblij!

Shary-An

Tijdens de generale repetities kwam iemand van de crew een mega (maar dan ook echt MEGA) grote bos bloemen brengen… waarbij ik direct dacht: je bent bij het verkeerde adres. Maar niets was minder waar. Ik kreeg van mijn Tinholt familie een prachtige bos bloemen en heb nog nooit zo’n grote bos gekregen. Dus ik was echt aangenaam verrast. Dat ik de trotse ambassadeur van Automobielbedrijf Tinholt ben, staat er met dikgedrukte letters op, maar dat ik ook zoveel liefde vanuit jullie voel, maakt mij een blij mens😊.

Shary-An EP-Release


Vorige donderdag was het dan eindelijk zo ver, dé Matthijs Gaat Door show in de Ziggo Dome. Dit was de eerste keer voor mij om daar te staan, (hallo 15.000 man 😱). Het beest in mij was los, ik heb echt zo genoten. Billie was het eerste gedeelte van de dag mee, ze vond het helemaal leuk! Ze heeft haar ogen uitgekeken en is de zaal doorgekropen 😅. Volgens mij begreep ze niet zo goed wat mama daarboven op dat grote podium aan het doen was, haha! Het was echt zo leuk en bijzonder om haar een stukje van de dag erbij te hebben. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste single bij Matthijs mocht spelen gedurende ‘De Wereld Draait Door’ en nu stonden we gewoon even samen op het podium te swingen!

Het was mega spannend, echt te gek om tussen deze grote namen te staan (lees; Krezip, Danny Vera, Typhoon, André van Duijn, Marcel Veenendaal en nog veel meer legendes). Het was een onvergetelijke dag en ik heb echt genoten!❤️

Deze week zijn we de laatste puntjes op de i aan het zetten voor mijn eigen EP release. 20 april is het zo ver. Het artwork, de merchandise, alles wordt zo tof! Misschien moet ik m’n auto ook maar helemaal in stijl van mijn EP laten wrappen 🤪.

Het laatste liedje is deze week geschreven en dan is het toch echt bijna zover… ook weer spannend, maar wel super leuk! Ik ben er helemaal klaar voor!

We gaan natuurlijk bijna kaarten weggeven via IG, maar mocht je niet kunnen wachten kun je hier kaarten vinden voor het Paard (Den Haag) en hier voor de Melkweg (Amsterdam).

Shary-an
Ziggo dome
Matthijs draait door

Matthijs Gaat Door met Shary-An 

Vorige week ben ik voor het eerst uitgenodigd in het programma van Matthijs Gaat Door, als muzikant is het heerlijk om in deze show te zingen, want ik heb niet vaak zo’n bigband om me heen. Een paar dagen na de show ben ik gebeld met de vraag of ik mee wilde spelen in de Ziggo Dome met hun show (say whaaat?!) TUURLIJK doe ik mee, te gek zelfs!

Deze komende weken staan dus helemaal in het teken van het grote concert van Matthijs Gaat Door in de Ziggo Dome met de bigband van Sven Hammondsoul. Dus; een doorpas voor m’n kleding, nog even gauw langs de kapper en de stembanden klaarstomen. We gaan dus van hot naar her door het land. 

Gelukkig zijn we vorige week nog langs geweest bij Tinholt voor het onderhoud van m’n Kia XCeed dus we kunnen weer veel kilometers gaan maken. Het eerste optreden voor deze week is tijdens een akoestische setting in ons eigen Scheveningen en volgende week is het dan zo ver! Het is heerlijk om weer voor optredens op pad te zijn. 

Lieve mensen, geniet lekker van het zonnetje en houdt de Tinholt Instagram in de gaten, want we gaan binnenkort kaarten weggeven voor mijn EP releases!

Hopelijk zie ik jullie daar! Liefs van mij!


Shary-an in de studio

De afgelopen maanden hebben we het lekker druk gehad, we zijn wat weekendjes weg geweest en ik heb enorm veel in de studio gewerkt, want er komen veel mooie dingen aan! Namelijk; mijn allereerste Nederlandstalige EP! Ik ben overal heen en weer aan het sjezen om de laatste puntjes op de i te zetten om het beste uit mijzelf te halen. De EP komt in april uit (nog heel even geduld dus), maarrr… Over 2 weken staat er een nieuwe single voor jullie klaar; ‘Zwemmen In De Discotheek’. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan gaan vinden:). 

Daarnaast groeit Billie natuurlijk mega hard (iets te hard als je het mij vraagt). We hebben ondertussen de maxi-cosi ingeruild voor een autostoel die super simpel (met 1 druk op de knop) met iso-fix in m’n Kia XCEED geplaatst kon worden. Helemaal top! Billie vind autorijden  helemaal leuk en is alleen maar aan het kletsen (lees; brabbelen) als ze in de autostoel zit. Dat zijn de momenten waar wij hele conversaties hebben met onze kleine meid van 8,5 maand, dan doen we ook vaak gewoon een blokkie om, haha!

Afgelopen week hebben wij eindelijk goed nieuws gekregen voor de cultuur sector, we kunnen iets! We mogen namelijk (nog niet met volle capaciteit) maar we kunnen weer spelen! Wij hebben direct met de boeker gezeten om te kijken wat we kunnen doen. Normaal gesproken doe je met een EP release één exclusieve show, nu dachten wij; we doen er gewoon twee! Ik ga natuurlijk met mijn band langs mijn hometown: het Paard van Troje (Den Haag) én langs de Melkweg in Amsterdam. Nu wil ik natuurlijk een aantal tickets voor deze show weggeven via de instagram van Automobielbedrijf Tinholt. Het lijkt me onwijs gaaf om jullie mee te nemen op deze muzikale reis en samen de zaal te laten schudden! Mocht je de kaartjes nou niet winnen, zijn jullie natuurlijk ook hartstikke welkom! Hou alle socials in de gaten en blijf vooral dansen:)!

Liefs,

billie in de autostoel

Shary-An

SA EP Release

De première van Taste

Ken je dat verhaal van Nena en Shary-An die naar een première gingen, maar die gingen niet?🤪

Volle auto

(Een nachtje logeren be like…)

Neen en ik hadden een lekker avondje uit gepland, Billie zou voor het eerst gaan logeren (best een ding😅) bij haar tanties en grote neef Jip. We waren uitgenodigd voor de première van Taste waar vriend/oud collega/ bizar goede acteur Dragan Bakema in speelt. 

De voorstelling begon en onze telefoons hadden we natuurlijk weggestopt. Niet heel veel later zegt Neen; ‘Shar kijk jij even je app of alles goed gaat met Billie’. Nou dat was dus even mooi niet het geval, want ze wilde niet drinken uit de fles en ze was behoorlijk van slag… M’n hartslag schoot omhoog en Neen trok lijk bleek weg en wilde het liefst direct de zaal uitrennen maar dat kon niet, het is namelijk een ronde zaal, een show waar overal om je heen iets gebeurt. Als we nu opstaan ziet iedereen het, en… waar is de uitgang eigenlijk? Lord! Een paar hartkloppingen, tintelende kuiten (don’t ask me why) en klamme handen verder.. Konden we er gelukkig uit. Rennend naar de auto en plankgas met onze Xceed richting Billie, die overigens goed werd vermaakt door haar tanties (dansen/swingen/karate moves weet ik het om haar vrolijk te houden). Wat ‘n verhaal, het logeerpartijtje ging helaas niet door, maar Billie was gelukkig weer helemaal fine🤍… We hebben een flesje wijn gehaald en thuis maar de afterparty gehouden (hadden we toch zin in…), sorry schoonzussies! Wij gaan gauw een nieuwe afspraak maken voor deze voorstelling. Één ding weet ik zeker, die auto van ons is binnen no time thuis als het moet!😎

Shary-An en Nena

Hier zien we er nog best ontspannen uit, dat waren we ook moet ik zeggen. We hebben heerlijk gegeten voor de show begon. Daarna was het al snel richting onze Xceed….😅


De favoriete playlist

Naast de ritjes naar de mooiste plekjes in Nederland kregen we ook al gauw -een beetje-groenlicht om weer met de band te mogen spelen, YES! Dus daar ging ik weer hup gitaar en piano in de achterbak en op naar het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de lange ritjes van plek naar plek het touren toch wel heel erg heb gemist. Voor Corona speelde ik 7 shows in 5 dagen en dat is nu wel anders.

Dus tegenwoordig zet ik m’n speakers iets harder dan normaal en ik zing ik de lekkerste deuntjes mee in de auto of luister in graag New Music Friday zodat ik op de hoogte ben van de laatste nieuwe songs. Behalve als Billie mee is natuurlijk, dan zet ik haar favoriete playlist op. Een playlist met ‘nummers’ als; regendruppels, stofzuigers, en gepingel, zodat ze lekker in slaap valt… Hopelijk verandert haar muzieksmaak nog, haha.

Het is voor nu even een drukke periode, maar we kijken heel erg uit naar een wat langere trip met onze fijne Kia Xceed, waar we lekker de zon of de sneeuw op kunnen zoeken.


Tour de Shary-An

Nadat we verrast waren met de nieuwe (DIKKE) auto (Kia Xceed), werd het ook tijd om ‘m even goed uit te testen. We gingen 2 nachtjes weg, de eerste keer weg met onze dochter Billie. De auto stampvol, met ik denk wel 10 rompers, 7 setjes kleding, een hele pak luiers, de wagen, draagzak, alles wat je nodig hebt voor een wereldreis (of 6 baby’s) hadden wij bij ons. Én onze fijne viervoeter Freek niet te vergeten, wat een ruimte heeft deze auto, alles paste er makkelijk in!

We stonden te trappelen om er even tussenuit te gaan. Auto volgetankt, Billie volgetankt, cruisecontrol aan en op naar het Noorden. Met een kleine pitstop tussendoor waren we zo’n 3 uurtjes later op bestemming. We hebben heerlijke dagen gehad, iets te veel mee, maar goed… Beter te veel dan te weinig!


Het eerste bericht van Shary-An

In mei zijn Nena en ik trotse ouders geworden van onze dochter Billie. Met haar willen we de leukste ritjes maken, de mooiste plekjes van Nederland bewonderen en genieten to the max! Ook nemen wij natuurlijk onze trouwe viervoeter Freek mee!

In samenwerking met Tinholt mogen wij in de mooiste Kia’s rijden en nemen wij jullie mee op avontuur. Naast dat wij onze avonturen met jullie delen, laten wij jullie uiteraard weten wat wij van de verschillende auto’s vinden. Wij hebben onwijs veel zin om jullie mee te nemen de komende tijd.


Wie is Shary-An?

Vele van jullie kennen onze ambassadrice Shary-An waarschijnlijk al, maar voor degene voor wie zij nog onbekend is. Hier een snelle samenvatting.

In 2011 deed Shary-An mee aan het eerste seizoen van het RTL-4-programma The voice of Holland. Ze zat in het team van Angela Groothuizen en moest het programma in de halve finale verlaten. Nadat ze het programma verlaten had ging Shary-An meteen aan de slag met haar single Six Feet Under. Op 13 mei 2011 bracht ze haar tweede single uit, Mr. Know it All.

Daarnaast zette Shary-An in 2013 haar eerste stappen op presentatiegebied als ‘Music Master’ in het televisieprogramma Music Academy. Een aantal jaar later, in 2016, verzorgde ze meerdere afleveringen de muziek in het televisieprogramma Carlo’s TV Café. Eind 2018 stond Shary-An in het voorprogramma van de tour van zanger Nielson.

In juni 2019 werd bekend gemaakt dat Shary-An haar musicaldebuut gaat maken in de musical Lazarus, over een van de laatste werken die David Bowie voor zijn overlijden maakte. In 2019 was Shary-An een van de deelnemers van het twintigste seizoen van het RTL-4-programma Expeditie Robinson, ze behaalde de finale en eindigde op de derde plaats.

Op deze pagina zal onze ambassadrice alles delen wat zij meemaakt gedurende haar tour. Wellicht heeft u haar auto al gespot op onze Nederlandse wegen. Daar staat namelijk een verwijzing op naar deze website.

“Ik ben Shary-An en ik ben onwijs trots dat ik de eerste ambassadeur van Tinholt mag zijn. Dit mooie familie bedrijf heeft mij warm onthaalt en ik kijk enorm uit naar de kilometers die wij samen gaan maken. 2021 wordt een jaar vol veilige en muzikale kilometers op de weg!
(Enne, als je mij voorbij ziet sjezen, toeter vooral gezellig!)”
HomeOnze ambassadrice Shary-An gaat on-tour