Shary-An 18 december 2020

Samenwerking met Shary

Wij mogen met trots onze samenwerking met topartiest Shary-An aankondigen,

Aankomend jaar zal dit resulteren in het bedenken en opzetten van toffe initiatieven voor jullie. Shary-An is een Nederlandse zangeres, bekend van o.a. The Voice of Holland en Expeditie Robinson.

Sindsdien bracht ze o.a. de singles Read My Book en Never Played The Bass uit, die de Nederlandse Top 40 hitlijstnotering opleverde.

Wij kijken er erg naar uit om in 2021 een goede start te maken met de jeugdige en positieve artiest.

Tinholt X Shary

Marco Den Dekker, adjunct-directeur van Automobielbedrijf Tinholt,: Wij zijn erg trots op deze samenwerking. Het is vrij snel en spontaan gelopen maar we zijn blij dat het zo gegaan is. Het eerste contact was meteen goed en we werden overspoeld door de positieve energie die Shary-An en Nena (agent) meebrachten. Wij zijn een echt familiebedrijf en alles wat we doen staat in het teken van familie, vertrouwen, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en kwaliteit. Shary deelt dezelfde normen en waarden en dit is de reden waarom het meteen klikte. Wij willen onze klanten graag een thuisgevoel geven en wij doen ons best om een langdurige relatie op te bouwen. Dit willen wij doen door het bedenken van leuke acties met Shary. Onze service gaat ver(der)!

2021

Helaas is het in 2020 lastig geworden om nog iets leuks te organiseren maar wij beloven dat er in 2021 veel grootse dingen op de planning staan. Er zijn al veel leuke ideeën voorbij gekomen zoals een huiskamerconcert, drive-in concert, concertkaartjes en nog veel meer. Het is een kwestie van tijd om te kijken wat de ontwikkelingen zijn het aankomende jaar. Een ding is zeker, het wordt een samenwerking vol leuke initiatieven en wij kijken er naar uit om samen met Shary-An iets spectaculairs voor jullie neer te zetten.

Lees meer op: tinholt.nl/shary-an. Houd ook onze website en socials in de gaten voor het laatste nieuws en updates!

HomeNieuwsShary-An