Waar de klant op nummer 1 staat. Altijd!
Automobielbedrijf Tinholt

Over ons

Uw Mitsubishi-dealer in de regio Haarlem e.o.

GESCHIEDENIS

Op 7 januari 1989 zijn wij op kleine schaal begonnen aan de Zeilmakerstraat in Velserbroek. Op deze locatie groeiden wij al snel uit tot de hoofddealer van Mitsubishi regio Haarlem, Velsen en omgeving. In januari 1997 zijn wij verhuist naar het voor u bekende pand aan de Klompenmakerstraat in Velserbroek. In april 2003 verkregen wij het dealerschap van KIA. In oktober 2004 werd het merk Hyundai toegevoegd. Voor dit merk werd een geheel nieuw pand naast het bestaande gerealiseerd. Beide panden zijn door een loopbrug verbonden. Begin februari 2014 zijn wij gestopt met het dealerschap van Hyundai en richten wij ons volledig op 
KIA en Mitsubishi. 

ONZE MISSIE

Familiebedrijf Tinholt begrijpt de plaats die een auto inneemt in het leven van een persoon of gezin. We communiceren open en eerlijk met elkaar, onze importeurs en klanten. Daarnaast nemen we de tijd om de situatie van onze klanten echt te begrijpen. Hierdoor kunnen wij de klant precies geven wat hij of zij nodig heeft: een auto die matcht bij de specifieke behoeften, maar ook een levenslange service zodat de auto én de klant er nooit alleen voor staan.

ONZE VISIE

Onze visie is om de mobiliteit om ons heen te verhogen op basis van duurzaamheid. Duurzame oplossingen én vooral ook duurzame relaties met medewerkers, importeurs en klanten die in het teken staan van familie, vertrouwen, gelijkwaardigheid, eerlijkheid en kwaliteit.

KERNWAARDEN

Familie, vertrouwen, gelijkwaardigheid, eerlijkheid, loyaliteit, kwaliteit

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

De persoonlijke benadering van Tinholt en het kleinschalige karakter zorgen ervoor dat de klant zich helemaal thuis kan voelen. Geen nummertje of elke keer een andere contactpersoon, maar steeds hetzelfde gezicht. Zo leer je elkaar kennen en bouw je een band op. Het Tinholt team is hecht en medewerkers kennen elkaar en de klanten goed. Ze begeleiden de klant van a tot z, nu en over 10 jaar.

HomeMitsubishiOver ons