Voordelig een auto huren bij Autohopper Tinholt 16 september 2020

Autobedrijf Tinholt is onlangs gestart met autoverhuur voor de particuliere en klein zakelijke markt.
In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet.

Directeur Rob Tinholt heeft het besluit genomen auto’s te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften.
“Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is.
Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen.”

No-nonsense
Rob Tinholt: “Voorwaarde is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet.
En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease.
Het doel is om uit te groeien tot een volwaardige mobiliteitspartner, iets wat we nu al voor de klanten kunnen zijn.
Andere autoverhuurbedrijven zijn vrijwel uitsluitend gevestigd in grote steden, voor inwoners van kleinere gemeenten is de afstand dan een obstakel.
Omdat Autohopper zich juist op de kleinere gemeenten richt, maken we snel en goedkoop huren nu ook in deze regio mogelijk.”

Voordelig
Rob heeft er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking aan te gaan: “Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt,
ze hebben al meer dan 100 vestigingen in Nederland. Wij verhuren een breed assortiment auto’s en bestelbussen tegen zeer scherpe prijzen.
Zo kan er al een auto gehuurd worden vanaf € 19,- incl. btw. Dit altijd met 100 kilometer vrij en inclusief verzekering.
De auto’s zijn nieuw en altijd minimaal voorzien van airconditioning en een radio-cd speler.” Binnen ons bedrijf zorgt Joyce Broek voor de contacten met de klanten.
Zij ziet het helemaal zitten om van Autohopper binnen ons bedrijf een succes te maken.
“Het mooie is dat er ook interessante weekend- en weektarieven zijn. Ik weet zeker dat klanten die bij ons huren ook de volgende weer terug zullen komen.
Op speciaal verzoek kunnen we ook auto’s uit hogere klassen of personenbusjes verhuren.”

Reserveren

Neem voor reserveren contact op met Autohopper Tinholt aan de Klompenmakerstraat 43 in Velserbroek via 023-5385550

HomeMitsubishiNieuwsVoordelig een auto huren bij Autohopper Tinholt