Automobielbedrijf Tinholt steunt Kika 8 oktober 2021

U heeft net een nieuwe auto gekocht en hier hoort natuurlijk een presentje bij. Normaliter is dit een bosje bloemen of een geurhanger aan de spiegel. Maar bloemen verwelken en geur neemt af, dus wat is een goed alternatief dat voor altijd blijft? Na het stellen van deze vraag kwamen wij met een eigen presentje, namelijk: de KiKa beer. Met dit presentje steunen wij een goed doel en geven een gedachte mee: ‘Alleen kun je sterk zijn, maar samen staan we sterker’.

Wat doet KiKa?

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker en dit moet anders! Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 100%. Dit goede doel werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

De KiKa beer staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. Met deze lieve KiKa beer geven wij uren knuffelen cadeau én steunen wij hiermee KiKa met een bijdrage voor onderzoeken naar kinderkanker.

De beer als symbool

Zie de beer bij de aflevering van uw nieuwe auto dan ook niet als een teddybeer, maar als een symbool voor een organisatie die ertoe doet. Hopelijk vindt de beer dan ook een mooi plaatsje op de hoedeplank zodat elke automobilist de beer ziet met de herkenbare KiKa stempel op zijn poot. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om een KiKa beer in een splinternieuwe Kia voorbij te zien rijden!

Kika beren

HomeMitsubishiNieuwsAutomobielbedrijf Tinholt steunt Kika