De Sorento Plug-in Hybrid staat in de showroom 17 februari 2021

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Wij mogen met trots de nieuwe Kia Sorento presenteren bij Automobielbedrijf Tinholt. De stijlvolle Plug-in Hybride SUV staat sinds deze week in onze showroom. Ga je eigen weg en richt je blik op de toekomst. Met de nieuwe Kia Sorento Plug-in Hybrid geniet je volop. Dat begint al bij het vooruitstrevende design. Zijn uiterlijk is een spannende mix van on-road klasse en off-road robuustheid. Deze kenmerken zijn de perfecte match met de geraffineerde plug-in hybride aandrijflijn.

De balans tussen de elektro- en benzinemotor zorgt, in combinatie met de vierwielaandrijving, voor avontuurlijke, maar efficiënte en soepele ritten. Het efficiënte karakter van de aandrijflijn wordt vergroot door de volledig elektrische actieradius van 51 km* De batterij kan via de oplaadpoort eenvoudig opgeladen worden bij een openbaar of thuislaadpunt. Wanneer het avontuur buiten deze actieradius plaatsvindt, wordt er naadloos geschakeld met de benzinemotor en rijd je verder in hybride modus. Het gecombineerde vermogen van 265 pk zorgt ervoor dat je elk avontuur aankunt.

Luxe, ruimte, stijl en comfort.

Het stijlvolle en ruime interieur van de Sorento biedt als één van de weinige plug-in hybrides tot wel 7 zitplaatsen. De nieuwe Kia Sorento omringt je met slimme technologie en connectiviteit, evenwichtig samengebracht in een sfeer van stijl en comfort. Stap in en je voelt direct het raffinement en de compromisloze kwaliteit.

Indrukwekkende looks

Waarheen het leven je ook leidt, de nieuwe Kia Sorento Plug-in Hybrid brengt je er in stijl. Bij elke gelegenheid maakt hij overtuigend indruk met zijn krachtige uitstraling en verfijnde designdetails. Zoals de nieuwe lichttechnologie achter met verticale LED-lichtstroken, verfijnde achterspoiler met geïntegreerde achterruitwisser, sportieve diffuser en markant gestileerde typeaanduiding.

Jij kiest je eigen wegen. De Sorento helpt.

Het Head-Up Display toont belangrijke rij-informatie zoals snelheid en navigatie-instructies recht voor je op de voorruit. Zo kun jij je ogen op de weg houden. En met het 360° surround view monitor systeem heb je zicht rondom: dit intuïtieve systeem combineert de beelden van vier groothoekcamera’s rondom de Sorento en maakt daarvan een naadloos 360° beeld. Zo heb jij zelfs in de meest krappe parkeersituaties tot 20 km/u altijd goed overzicht.

Een riante 7-zitter of een 5-zits ruimtewonder

De Sorento is alles wat jij wilt. Je verandert ’m in een handomdraai van een riante 7-zitter (optioneel) in een comfortabel 5-zits ruimtewonder met maar liefst 898 liter bagageruimte en een vrijwel vlakke laadvloer. De rugleuningen van de stoelen op de tweede zitrij kun je gemakkelijk op afstand omklappen, staand bij de achterklep, met twee one-touch knoppen voor de linker en rechter rugleuning.

Opeens is alles mogelijk

De nieuwe Kia Sorento maakt het je in alle opzichten gemakkelijk. Zo kun je instellen tot hoe ver de achterklep opent, en dat vastleggen in een slimme geheugenfunctie. Dat is met name handig als je zelf iets minder lang van stuk bent. Gewoon de knop onder de achterklep indrukken en drie seconden vasthouden – zo simpel is het.

Klik op de link voor prijzen en technische specificaties over de Kia Sorento Plug-in Hybrid: https://www.tinholt.nl/kia/modellen/kia-sorento-plug-in-hybrid/

HomeMitsubishiNieuwsDe Sorento Plug-in Hybrid staat in de showroom