Vanaf
€ 14.990,-
Private lease
€ 265,-

Mitsubishi Space Star

Uw ideale reisgenoot in de stad

Bent u op zoek naar een auto met een comfortabel en veelzijdig interieur? Eentje die de zuinigste in zijn klasse is? Een auto die zich soepel door het drukke stadsverkeer beweegt, lekker vlot rijdt en die u eenvoudig overal parkeert? Maak kennis met de nieuwe Mitsubishi Space Star. Uw ideale reisgenoot voor elke rit.

Een lage, schuin aflopende motorkap, Bi-Xenon koplampen en een geprononceerde onderbumper met chromen grille geven het front van de Space Star een even frisse als krachtige uitstraling. Wie flitsend voor de dag wil komen, maakt met de Space Star een goede keuze.

De Space Star mag er van buiten uitzien als een compacte hatchback, van binnen is het een heel ander verhaal. Hier ligt het accent op ruimte en comfort. Het interieur biedt plaats aan vijf volwassenen en dankzij de verstelbare achterbank kunt u de bagageruimte flexibel aanpassen aan al uw vervoerswensen.

De Space Star beschikt over diverse geavanceerde systemen om uw veiligheid te waarborgen. Dit zijn onder meer: Traction & Stability Control, een geavanceerd remsysteem en Hill Start Assist.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeMitsubishiModellenMitsubishi Space Star