Stijlvol en dynamisch
De Mitsubishi Outlander PHEV
Vanaf
€ 35.990,-
Private lease
€ 539,-

Mitsubishi Outlander PHEV

Zes redenen voor de aanschaf van de Outlander PHEV

Europa’s bestverkochte plug-in hybride

Waarom hij zo populair is? Hij is ruim en comfortabel. Hij is ideaal om de kinderen naar school te brengen en te halen, voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook voor een avontuurlijk uitstapje in het weekend.

Meer dan 200.000 eigenaren gingen u voor

Al sinds zijn introductie is de Outlander PHEV een van de populairste plug-in hybrides. Eigenaren zijn dol op zijn praktische SUV-eigenschappen, gecombineerd met moderne hybride technologie.

Een SUV met het beste 4WD-systeem in zijn klasse

De Outlander PHEV wordt geleverd met een van de meest intelligente en geavanceerde 4WD-systemen die er op de markt zijn: S-AWC (Super All Wheel Control). Al vanaf de jaren ’80 van de vorige eeuw hebben we onze 4WD-systemen steeds verder geperfectioneerd.

Wat uw bestemming ook is, deze auto is er altijd klaar voor

Het 4WD-systeem stuurt de aandrijf- en remkrachten naar elk wiel afzonderlijk. Dit betekent dat de Outlander PHEV u extra stabiliteit en controle biedt, ongeacht welke verrassingen Moeder Natuur voor u in petto heeft.

EV-technologie zit in ons hart

Al meer dan dertig jaar werken wij aan de ontwikkeling van EV-technologie. Sterker nog, we waren de eerste ter wereld die een elektrische auto in serieproductie ging bouwen. Door de jaren heen hebben we deze EV-technologie verder geperfectioneerd en het resultaat hiervan vormt het kloppend hart van de Outlander PHEV.

Geen zorgen over een lege accu

Met de Outlander PHEV kunt u 45 km volledig elektrisch rijden (WLTP), voldoende voor vrijwel elke dagelijkse mobiliteitsbehoefte. Als u ook nog eens zijn benzinemotor meeneemt in de berekeningen, dan beschikt u zelfs over een actieradius van ruim 600 km.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
HomeMitsubishiModellenMitsubishi Outlander PHEV