Stijlvol en dynamisch
De Mitsubishi Outlander PHEV
Vanaf
€ 35.990,-
Private lease
€ 539,-

Mitsubishi Outlander PHEV

Zes redenen voor de aanschaf van de Outlander PHEV

Europa’s bestverkochte plug-in hybride

Waarom hij zo populair is? Hij is ruim en comfortabel. Hij is ideaal om de kinderen naar school te brengen en te halen, voor het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook voor een avontuurlijk uitstapje in het weekend.

Meer dan 200.000 eigenaren gingen je voor

Al sinds zijn introductie is de Outlander PHEV een van de populairste plug-in hybrides. Eigenaren zijn dol op zijn praktische SUV-eigenschappen, gecombineerd met moderne hybride technologie.

Een SUV met het beste 4WD-systeem in zijn klasse

De Outlander PHEV wordt geleverd met een van de meest intelligente en geavanceerde 4WD-systemen die er op de markt zijn: S-AWC (Super All Wheel Control). Al vanaf de jaren ’80 van de vorige eeuw hebben we onze 4WD-systemen steeds verder geperfectioneerd.

Wat je bestemming ook is, deze auto is er altijd klaar voor

Het 4WD-systeem stuurt de aandrijf- en remkrachten naar elk wiel afzonderlijk. Dit betekent dat de Outlander PHEV je extra stabiliteit en controle biedt, ongeacht welke verrassingen Moeder Natuur voor je in petto heeft.

EV-technologie zit in ons hart

Al meer dan dertig jaar werken wij aan de ontwikkeling van EV-technologie. Sterker nog, we waren de eerste ter wereld die een elektrische auto in serieproductie ging bouwen. Door de jaren heen hebben we deze EV-technologie verder geperfectioneerd en het resultaat hiervan vormt het kloppend hart van de Outlander PHEV.

Geen zorgen over een lege accu

Met de Outlander PHEV kun je 45 km volledig elektrisch rijden (WLTP), voldoende voor vrijwel elke dagelijkse mobiliteitsbehoefte. Als je ook nog eens zijn benzinemotor meeneemt in de berekeningen, dan beschik je zelfs over een actieradius van ruim 600 km.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Outlander

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Outlander staan?

HomeMitsubishiModellenMitsubishi Outlander PHEV