Private Buy Kia ProCeed Gedurfd design met volop ruimte en gebruiksgemak

Let op geld lenen kost geld

Kia ProCeed

Raakt uw hart, streelt uw ogen

De riante bagageruimte van de ProCeed is heel praktisch te benutten, dankzij onder meer one-touch* omklappen van de achterbank, slim ingedeelde extra opbergvakken en de ideale gadget: een achterklep die handsfree opent*. Zodra u met de Smart Key op zak achter de achterklep van de ProCeed gaat staan, opent deze automatisch. De ProCeed zit vol met slimme ideeën. (*beschikbaar op GT-PlusLine).

Private Buy

Een gloednieuwe auto rijden met lage maandlasten; vanaf nu niet alleen meer mogelijk door middel van Private Lease. Wij bieden u een nieuw en uniek concept aan met alleen maar voordelen genaamd Tinholt Private Buy. Geen gedoe met meerdere aanspreekpunten gewoon één en dat zijn wij, bij schade/onderhoud/reparatie altijd kosteloos vervangend vervoer en wat dacht u van geen eigen risico bij schade. Dit zijn slechts drie van de vele extra voordelen van Tinholt Private Buy. En dat voor een lager bedrag wat kan oplopen tot wel €25,00 per maand. Wilt u meer informatie over de prijzen, de Kia ProCeed of de voordelen van Private Buy? Klik op een van de onderstaande knoppen.

Prijslijst Brochure Meer informatie Private Buy
ProCeed

Rekenvoorbeeld

Private Buy Kia ProCeed

  • o.b.v. 60 maanden en 10.000 km
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer: Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en uw Kia-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

HomeKiaPrivate Buy Kia ProCeed