Private Buy Kia Picanto Verassend. En compleet.

Let op geld lenen kost geld

Kia Picanto

Jong, dynamisch en stijlvol

De nieuwe Picanto is de stadsauto, die groot is in praktische bruikbaarheid en veiligheid. Hij is voorzien van een vlot design, slimme features en een complete uitrusting. Tel daar pit, zuinigheid én topklasse connectiviteit bij op en u heeft de ideale compacte auto. De Picanto is ook leverbaar met 5-zitplaatsen.

Private Buy

Een gloednieuwe auto rijden met lage maandlasten; vanaf nu niet alleen meer mogelijk door middel van Private Lease. Wij bieden u een nieuw en uniek concept aan met alleen maar voordelen genaamd Tinholt Private Buy. Geen gedoe met meerdere aanspreekpunten gewoon één en dat zijn wij, bij schade/onderhoud/reparatie altijd kosteloos vervangend vervoer en wat dacht u van geen eigen risico bij schade. Dit zijn slechts drie van de vele extra voordelen van Tinholt Private Buy. En dat voor een lager bedrag wat kan oplopen tot wel €25,00 per maand. Wilt u meer informatie over de prijzen, de Kia Picanto of de voordelen van Private Buy? Klik op een van de onderstaande knoppen.

Prijslijst Brochure Meer informatie Private Buy
Picanto PB

Rekenvoorbeeld

Private Buy rekentabellen

Private Buy Kia Picanto

  • o.b.v. 60 maanden en 10.000 km
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer: Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en uw Kia-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

HomeKiaPrivate Buy Kia Picanto