Meer voordeel met Private Buy
De Kia Ceed

Private Buy Kia Ceed Puur plezier. Puur leven. Puur genieten

Let op geld lenen kost geld

Kia Ceed

De juiste tijd. De juiste plaats.

Het leven is prachtig en vol verrassingen. Zeker met de Kia Ceed hatchback. Die legt de lat hoger dan ooit. Elke versie overtuigt u met zijn eigen dynamiek en rijplezier. Met flair, innovatieve technologie en ongekend comfort. Welke is uw favoriet: de krachtige Ceed, de stoere Ceed GT-Line met zijn bijzonder dynamische karakter? Of gaat u voor de pure sportiviteit van de zinderende Ceed GT? Welke u ook kiest, één ding is zeker: dat wordt genieten!

Private Buy

Een gloednieuwe auto rijden met lage maandlasten; vanaf nu niet alleen meer mogelijk door middel van Private Lease. Wij bieden u een nieuw en uniek concept aan met alleen maar voordelen genaamd Tinholt Private Buy. Geen gedoe met meerdere aanspreekpunten gewoon één en dat zijn wij, bij schade/onderhoud/reparatie altijd kosteloos vervangend vervoer en wat dacht u van geen eigen risico bij schade. Dit zijn slechts drie van de vele extra voordelen van Tinholt Private Buy. En dat voor een lager bedrag wat kan oplopen tot wel €25,00 per maand. Wilt u meer informatie over de prijzen, de Kia Ceed of de voordelen van Private Buy? Klik op een van de onderstaande knoppen.

Prijslijst Brochure Meer informatie Private Buy

Kia Ceed

Rekenvoorbeeld

Private Buy Kia Ceed

  • o.b.v. 60 maanden en 10.000 km
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer: Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en uw Kia-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

HomeKiaPrivate Buy Kia Ceed