Kies voor kwaliteit
De Kia XCeed
Vanaf
€ 29.995,-
Private lease
€ 369,-

Kia XCeed

Geniet van je eigen keuze

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je leven? Een sprong vooruit, een upgrade naar de slimste milieutechnologie? Zoek jij de spanning van elektrisch rijden én alle nieuwste snufjes voor relaxed rijplezier? Dan is het tijd voor de nieuwe Kia XCeed of de XCeed Plug-in Hybrid. Deze uitdagende modellen uit de Kia Ceed-familie zijn niet zomaar crossovers, dit zijn auto’s die je blijven verrassen. Door hun goede looks en hun bijzondere styling. Door hun ruime en verfijnde interieur en hun onvermoeibare energie. De geavanceerde XCeed Plug-in Hybrid schakelt zelfs naadloos tussen emissievrije elektrische power en een zuinige benzinemotor. Daarmee rijd je heel verantwoord met een prettige punch. Zodra je dat voelt, weet je meteen: dit wil ik!

Ben jij altijd in voor verandering – voor spannende nieuwe uitdagingen? Spreekt sportief crossover design jou aan en kies jij je eigen koers? Dan is de nieuwe Kia XCeed precies wat jij wilt. Een echte eyecatcher, hoe je ’m ook bekijkt. Met dynamische en uitdagende lijnen, een krachtige SUV-grille en unieke Z-vormige LED-koplampen en mistlichten standaard. Die is altijd in voor nieuwe trips en heeft precies het karakter dat bij zijn uiterlijk past. Zoek je spanning en sensatie? Deze sportieve crossover overtreft al je verwachtingen – met speels gemak!

De nieuwe Kia XCeed combineert het schijnbaar onmogelijke. Je kunt ermee in stijl voorrijden bij de hipste party’s én zelfverzekerd op spannende avonturen gaan. Een stijlvolle crossover, ideaal voor actieve urbanites die met minder geen genoegen nemen. Met een oogstrelende coupé-lijnvoering en indrukwekkende details.
Kijk bijvoorbeeld naar de geprononceerde SUV-stijl wielkasten en de prachtige 18” lichtmetalen wielen. Dankzij de extra bodemvrijheid (184 mm) kun jij overal goed uit de voeten – van binnensteden vol drempels tot bochtige buitenwegen. De hogere zit geeft jou perfect overzicht. Zo zit jij front row bij elk avontuur.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeKiaModellenKia XCeed