Alles in totale harmonie
De Kia Sportage
Vanaf
€ 35.395,-
Private lease
€ 469,-

Kia Sportage

Voor de reis, niet alleen de bestemming.

De Kia Sportage geeft je meer dan je verwacht. Meer adembenemend design. Meer cutting-edge technologie. Meer geavanceerde features voor maximale veiligheid en comfort. Meer redenen om erop uit te trekken en de dag te plukken. Het gaat om een nieuwe kijk op de wereld. Om ontdekken, op avontuur gaan. Ver weg of dichtbij. Nieuwe ervaringen, nieuwe plaatsen. Met zo veel innovatie, stijl en comfort maakt de Sportage iedere reis de moeite waard.

De prachtige Kia Sportage valt op, waar je ook bent. In de stadse jungle op of onverharde paden, cruisend op de open weg of gewoon geparkeerd op jouw oprit: de Sportage is de perfecte combinatie van sportiviteit en stijl. Ontworpen en gebouwd in Europa, met opvallend, innovatief design en echt verbluffende features. Zowel de Sportage als de Sportage GT-Line bieden jou pure verfijning, welk avontuur je ook aangaat.

Met de opvallende Kia Sportage maak je een statement zonder een woord te zeggen. Het in het oog springende design heeft een indrukwekkend zijprofiel, een krachtige uitstraling en een brutale voor- en achterkant. De fraai gevormde motorkap met de typische Kia tigernose grille geeft de Sportage zijn niet te missen sportieve uitstraling. En als kers op de taart zorgen subtiele details als de brede achterlichten voor nog meer stijl en klasse.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeKiaModellenKia Sportage