Sportief en dynamisch
De Nieuwe Kia Rio
Vanaf
€ 21.895,-
Private lease
€ 394,-

Kia Rio

Sportief en dynamisch

Welkom in een spannende nieuwe wereld. De wereld van de nieuwe KiaRio vol karakter, stijl, duurzaamheid en inspirerende ideeën. Waar u geniet van de verfrissende dynamiek van bijvoorbeeld een Mild Hybrid (MHEV) aandrijving, terwijl u omringd bent door veilige smart-tech en de slimste rijhulpsystemen. De nieuwe Kia Rio geeft vrije denkers en actieve doeners een extra dosis rijplezier en state-of-the- art connectiviteit.

Vol van pit, vol van karakter. De nieuwe Kia Rio is ontworpen speciaal voor u.
Het ruime en gastvrije interieur verrast u met een scala aan slimme features. Voor comfort, plezier en connectiviteit. En praktische handigheidjes natuurlijk, zoals de volledig vlak neerklappende 60:40 gedeelde achterbank. De nieuwe Kia Rio overtuigt u met duizend-en-één slimme details. Plus: de onovertroffen 7 jaar garantie dankzij pure kwaliteit. Wat wilt u nog meer?

Sportief, elegant en perfect van proporties. Zodra u de nieuwe Kia Rio ziet, weet u het meteen: deze auto gaat al uw verwachtingen vervullen – en méér! Met z’n slanke lijnen en gespierde welvingen oogt hij beschaafd-brutaal. En wat vindt u van die krachtige voorzijde met zwarte luchtinlaat, geïntegreerde LED-koplampen en kenmerkende Kia tiger nose grille? In combinatie met de prachtige 15” lichtmetalen velgen maakt hij altijd en overal een overtuigende indruk.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
Onze voorraad

Onze voorraad Kia Rio

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Rio staan?

HomeKiaModellenKia Rio