Stijlvol SUV Pack
De Nieuwe Kia e-Soul
Vanaf
€ 33.495,-
Private lease
€ 399,-

Kia e-Soul

Tot € 3.000 subsidie mogelijk

De nieuwe Kia e-Soul is een 100% elektrische crossover vol karakter. Hij heeft een funky uiterlijk, een verrassend comfortabel interieur en altijd energie voor nieuwe avonturen – tot wel 452 km per acculading (WLTP). Het stijlvolle SUV pack maakt ‘m extra uitgesproken om te zien, met een speciale voorbumper en dynamische dorpellijsten. Zo geeft u deze frisse nieuwkomer precies het karakter dat u wilt.

Uitgesproken anders. Moderne lijnen, frisse kleuren en hightech details
maken de nieuwe Kia e-Soul spannende verschijning. Dit is een elektrische crossover. Het betoverende interieur met zijn sfeerverlichting die de stemming van uw muziek volgt. Het innovatieve Head-Up Display. En natuurlijk de geavanceerde en superefficiënte elektrische aandrijving, die u op één acculading tot maar liefst 452 km (WLTP) ver brengt. Dit is niet zomaar een elektrische auto, dit is een bijzondere personality. Net als de mensen die erin rijden.

Hoe u ‘m ook bekijkt, de nieuwe Kia e-Soul is 100% eigenzinnig, van binnen en van buiten. Kijk alleen al naar zijn 3D achterzijde, met de futuristische LED achterlichten. De riante achterklep geeft ruim toegang tot de laadruimte. Met zijn iconische achterbumper met dynamische extra welving spreekt het design van de e-Soul boekdelen. Het is tijd om te genieten!

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Technische specificaties
HomeKiaModellenKia e-Soul