Kia Niro Familie actie Een speciale actie!

Kia Niro

€3.828,- korting!

Kia Niro

Het beste van twee werelden
Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk. En zo opwindend. De Kia Niro gooit alle bestaande regels overboord: in deze crossover hybride is het niet óf, óf, maar én, én. Een duurzame, zuinige hybride, met de stijl, technologie en veelzijdigheid van een crossover. De beste keuze als u het milieu minstens zo belangrijk vindt als uw rijplezier.

Maximaal comfort
Ook van binnen toont de Niro zijn bijzondere klasse, met hoogwaardige materialen en innovatieve technologie. Het prachtige dashboard loopt naadloos over in het hightech instrumentenpaneel en het riante 10,25” TFT LCD breedbeeld touch screen. Zo heeft u navigatie en multimedia altijd direct aan uw vingertoppen, net als de schakelflippers achter het stuurwiel waarmee u trefzeker de juiste versnelling kiest.

Meer informatie

Kia Niro PHEV

€3.328,- korting!

Kia Niro PHEV

Ruimte en flexibiliteit
De Kia Niro werkt met een parallel hybride systeem dat schakelt tussen
brandstof en elektrisch vermogen, of een combinatie van beide. Het
systeem werkt naadloos en direct, en is het meest efficiënt in zijn klasse. De CO2-uitstoot is met 86 g/km inspirerend laag.

Een veelzijdige kijk op hybride
Met de H/EV-knop, naast de schakelpook in de middenconsole, kiest u of u hybride of uitsluitend elektrisch wilt rijden. De EV-modus is de ideale stand voor stadsritten: daarbij rijdt u vrijwel geruisloos en 100% emissievrij. Dankzij de sterke accu kunt u in de stad tot wel 65* kilometer puur elektrisch rijden. Raakt de accu te ver leeg, dan schakelt het systeem automatisch terug in hybride modus: de brandstof- en elektromotor doen dan beide weer mee.

Meer informatie

Kia e-Niro

€4.372,- korting!

Kia e-Niro

De juiste tijd, de juiste plaats
De nieuwe Kia e-Niro maakt elektrisch rijden volwassen: vanaf nu is emissievrij rijden ook heel
praktisch en stijlvol. De combinatie van een actieradius tot 455 km en snellaad-functie geeft u volop
schone bewegingsvrijheid. De crossover-carrosserie biedt precies de levensruimte en flexibiliteit die
u nodig heeft – plus maar liefst 451 liter bagageruimte. En dan die prachtige details: van de aerodynamische dichte grille met diamantpatroon en laadaansluiting tot de markante pijlvormige dagrijverlichting en de speciale e-Niro bumpers en 17” lichtmetalen velgen.

Prikkel uw fantasie
Het interieur van de Kia e-Niro is precies wat u wilt. U kunt het naar keuze laten uitvoeren in hoogwaardige lederen bekleding. Tussen beide voorstoelen trekt de futuristische zwevende middenconsole meteen de aandacht. Daar vindt u geen traditionele transmissiehendel of
versnellingspook, maar een soepele draaischakelaar voor de gewenste rijmodus.

Meer informatie
HomeKia Niro Familie actie