Movement, accelerated.
EV voor iedereen

Kia Concept EV5

De Kia Concept EV5, de derde toegewijde elektrische auto in de line-up, is ontworpen op basis van het speciale EV-platform van het merk, E-GMP. Het unieke ‘Opposites United’-ontwerp combineert uitzonderlijke veelzijdigheid en hoogstaand comfort met geavanceerde technologie, dynamische prestaties en innovatieve veiligheid.

Kia-Concept-EV5-slider-modelpagina

Een nieuwe tijdperk van EV-ontwerp voor ‘Grenzeloos Leven’

Kia’s ‘Opposites United’ ontwerpfilosofie, die de creatieve spanning omarmt die ontstaat uit de samensmelting van contrasterende visuele invloeden van de natuur en de moderniteit, heeft geleid tot de Concept EV5. Het is een SUV-model dat vooruitkijkt naar een grenzeloos leven, waarbij er geen grens is tussen het genieten van de natuur en het stadsleven. Het voertuig biedt een voorproefje van Kia’s toekomstige, volledig elektrische modellen.

Een blik in de toekomst

Kia’s nieuwste Concept EV5 markeert een belangrijke stap in zijn missie om leider te worden in duurzame mobiliteitsoplossingen. Het is het resultaat van Kia’s voortdurende inzet voor het verbeteren van de levensstijl van klanten en het bieden van persoonlijke avonturen. De SUV belooft de gebruikers een combinatie van innovatieve, op de gebruiker gerichte interieurarchitectuur en emotionele vormentaal.

De Concept EV5 heeft een authentieke uitstraling en identiteit als lid van de Kia-familie. Het is ontworpen om u te inspireren tijdens elke reis en tegelijkertijd duurzame en milieuverantwoorde oplossingen te bieden. Het futuristische vloeiende patroon van de digitale verlichting loopt door langs de zijkant van de Concept EV5 en bevestigt zijn status als pure EV. De SUV is voorzien van een speciale kleur die is geïnspireerd op een herkenbare tint uit de natuur: Iceberg Matte Green. Opvallende 21-inch wielen en een aerodynamisch dakspoiler maken de Concept EV5 compleet.

Het interieur

De Concept EV5 heeft een vlakke vloer en royale ruimte in de cabine, waardoor een ‘ruimte van samenleven’ ontstaat. Hiermee kunnen natuur, mens en technologie in harmonie samenkomen. Het interieur van de Concept EV5 biedt de perfecte omgeving voor inzittenden om te ontspannen. Het kleurenpalet brengt rust en zuiverheid, terwijl het grote, brede panoramische display de inzittenden meer inhoud biedt.

Kia’s vastberadenheid om zijn auto’s te bouwen met behulp van methodologieën en materialen die meer in harmonie zijn met de natuur, wordt in het hele interieur van de Concept EV5 gebruikt. Verschillende duurzame items worden ingezet, waaronder plantaardige materialen zoals zeewierextract en geüpcyclede PET-flessen op de stoelen, deuren, dashboard en hemelbekleding, waardoor nieuwe normen op het gebied van duurzaamheid worden gezet zonder het gebruik van dierlijk leer.


Op-de-hoogte-blijven-concept-EV5

Maak kennis met deze futuristische familie SUV: Kia Concept EV5

We informeren u graag over alle innovatieve ontwikkelingen die deze nieuwe elektrische conceptauto met zich meebrengt. Schrijf u in voor onze updates en ontvang als een van de eersten exclusieve informatie, onthullingen en meer over de Kia Concept EV5.

HomeKia Concept EV5