De Kia EV6 Roadshow De kans om de EV6 eerder te zien!

Donderdag 26 augustus is het zover. De Kia EV6 GT zal te bezichtigen zijn in onze showroom! Inderdaad, sneller dan verwacht, maar dat is ook niet zomaar.

Wij organiseren namelijk op deze dag een speciale Roadshow waarin u als bezoeker meegenomen wordt in een ‘movement that inspires’.

Het inschrijven is mogelijk in drie verschillende tijdsblokken en in ieder tijdsblok is er maar ruimte voor 50 mensen. Schrijf u dus zo snel mogelijk in voor deze experience! Want vol is vol en dat zou zonde zijn.

Aanmelden is mogelijk via onderstaande button of door contact op te nemen via 023 – 538 55 50.

Inschrijven
Kia EV6

Kia EV6 GT

De Kia EV6

Voor diegene die het nieuws nog niet gehoord hebben, Kia heeft een nieuwe elektrische auto ontwikkeld.

De nieuwe, volledig elektrische Kia EV6 verlegt de grenzen op het gebied van gebruikerservaring en maakt elektrisch rijden voor veel Nederlanders nog aantrekkelijker. De EV6 van Kia neemt barrières weg die velen er nu nog van weerhouden om de overstap naar elektrisch rijden te maken.

Als eerste dedicated elektrische Kia biedt hij zeer snelle oplaadtijden, een indrukwekkend groot bereik en toonaangevende binnenruimte. De EV6 kan zelfs fungeren als een mobiel batterijpakket om elektrische apparaten of andere elektrische voertuigen op te laden.


Wat u kunt verwachten

Er zijn verschillende dingen die georganiseerd worden gedurende deze bijzondere dag. Als eerste is er een surprise box waarin u verschillende smaakexplosies kunt proeven. Ook zal er een virtual reality tour zijn waarin verschillende zintuigen gestimuleerd worden. En om de show af te sluiten zal de EV6 aanwezig zijn om in te zitten, bekijken en horen (luisteren hoe stil die is natuurlijk).

De Kia EV6. Onze nieuwste volledig elektrische auto. Inspirerend in elk detail. Een innovatieve mijlpaal. Met een bereik van meer dan 510km (WLTP) en een ongekend snelle laadtijd: van 10 tot 80% in 18 minuten. Nooit meer lang wachten dus.

Kia EV6 Interieur

Prijs van de EV6?

De Kia EV6 is nu te bestellen vanaf € 44.595,- Wist u dat de EV6 een revolutionair interieur heeft dat onder andere gemaakt is van gerecyclede PET-flessen? Het resultaat is van een ongekend hoge kwaliteit.

Dit, in combinatie met het vooruitstrevende design, de ongekende range en nieuwste technologieën maken de EV6 Kia’s meest revolutionaire product.

Voor verdere vragen of onduidelijkheden over deze revolutionaire auto, gaan wij graag met u in gesprek. Neem contact op via onderstaande knoppen.

HomeDe Kia EV6 Roadshow