COVID Update: Maatregelen bij Automobielbedrijf Tinholt

Als gewaardeerde klant van Automobielbedrijf Tinholt brengen wij u graag op de hoogte van de maatregelen en aangepaste werkwijze welke wij momenteel doorvoeren i.v.m. het Coronavirus (COVID-19). Vanaf 6 november 2021 zijn verschillende maatregelen opnieuw ingevoerd om de veiligheid van u, als klant te kunnen waarborgen.

Wij hebben de volgende voorzorgsmaatregelen genomen:

Werkplaats open

U bent voor onderhoud, reparatie, APK en voor onderdelen nog steeds van harte welkom. Onze werkplaatsen zijn open en wij hebben voorzorgsmaatregelen getroffen zodat u zo min mogelijk risico loopt bij een bezoek aan één van onze vestigingen. Heeft u een wachtafspraak? Wij proberen de wachtafspraken te reduceren. U kunt via de onderstaande knop een werkplaatsafspraak maken of contact opnemen.

Maak werkplaatsafspraak

Showroom open op afspraak

Onze showrooms zijn geopend. U kunt zich online oriënteren voor een nieuwe auto of occasion en u bent altijd welkom om de auto in de showroom te bezichtigen. Echter is het vanaf 6 november weer verplicht om een mondkapje te dragen in onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar per mail, telefoon en WhatsApp en kunnen u voorzien van antwoord op eventuele vragen over de nieuwe maatregelen.

Heeft u interesse in een proefrit? Neem contact op met onze verkoopadviseurs en zij bespreken met u de mogelijkheden. Klik op de knop hieronder om hiervoor een afspraak te maken.

Proefrit

Gezondheid

De gezondheid van onze bezoekers en collega’s staat op de eerste plaats. Daarom treffen wij de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om ieder bezoek veilig te laten verlopen. Bekijk hieronder wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten.

  • Verplicht mondkapje op voor personeel en bezoekers binnen de openbare ruimtes.
  • Wij schudden geen handen met klanten en collega’s en wassen onze handen na elk contact.
  • Wij reinigen constant de belangrijkste contactoppervlakten in de showroom en werkplaats.
  • Ook met mondkapje op houden wij 1,5 meter afstand tot elkaar.

Contact

De situatie wordt op 12 november 2021 opnieuw beoordeeld. Mochten er wijzigingen komen vanuit het RIVM dan zullen wij u daarvan op de hoogte houden middels deze webpagina. Wij doen ons best om zo veilig mogelijk onze services aan te bieden. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via:

– Telefoon: 023 – 538 55 50
– E-mail: info@tinholt.nl
– WhatsApp: 06 – 82978468

Onze collega’s zijn telefonisch bereikbaar van:
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag van 9:00 – 17:00
Zondag van 11:00 – 16:00

Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Samen voorkomen we verspreiding van het virus.

HomeCOVID Update: Maatregelen bij Automobielbedrijf Tinholt