Vanaf
€ 45.195,-
Private lease
€ 609,-

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Ontdek de nieuwe Kia Sportage

Wilt u weinig emissies én alle vrijheid? De nieuwe Kia Sportage biedt u keuze uit drie geëlektrificeerde aandrijflijnen. Mild Hybrid, Hybrid en Plug-in Hybrid. Wat heeft uw voorkeur?

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen


ExterieurSportage PHEV exterieur

Slanke en gespierde lijnen, organische vormen en perfecte proporties: deze nieuwe crossover SUV overtuigt tot in de kleinste details. Dynamisch,

zelfbewust en smaakvol. Het exterieur van de nieuwe Sportage is een uiting van zelfvertrouwen, lef en veelzijdigheid. Rake lijnen accentueren de gespierde body en maken ‘m fascinerend om te zien.

Een sterke eerste indruk

Iconisch design, heldere lijnen, verfijnde details. De zwarte honingraatgrille loopt over de volle breedte van de voorzijde, omlijst door de scherp gesneden LED-dagrijverlichting in boemerang-design en de opvallende Matrix LED-koplampen.

Moderne Tiger nose grille

De kenmerkende Tiger nose grille van de Sportage vormt het middelpunt van het front. Hier komen de heldere lijnen van de carrosserie, de sprekende details van de lichtunits en de omlijsting van de expressieve voorbumper bij elkaar. Een indrukwekkende verschijning!

Sportief silhouet

Het silhouet van de nieuwe Kia Sportage toont zijn bijzondere proporties: ruim, dynamisch en elegant. Daarmee brengt hij de lange sports utility traditie op een nieuw niveau van verfijning. Overal waar hij gaat is de Sportage een prettige verschijning. En heeft u zijn smaakvolle details al gespot, zoals de sportieve verchroomde en zwarte raamlijsten, het zwarte dak en de dynamisch gelijnde C-stijl?

Opvallend eigentijdse achterzijde

Met zijn scherpe lijnen en breed doorlopende heldere LED-achterlichten maakt de achterzijde een overtuigende indruk. De achterruitwisser is subtiel geintegreerd in de dakspoiler. Daardoor blijft het totaalbeeld zo clean mogelijk en – heel slim – heeft u als bestuurder altijd zo vrij mogelijk zicht naar achteren. De onderbumper in carrosseriekleur, met scherp gesneden reflectoren, mistlampen, en de zijdeglans verchroomde diffuser maken het totaalbeeld compleet.

Kia Sportage PHEV Exterieur


Interieur

sportage side interieur

Stapt u in de geheel nieuwe Sportage Plug-In Hybrid, dan stapt u in een omgeving die u verrast met een nieuw level van comfort, kwaliteit, design en slimme technologie. De bestuurder-georiënteerde cockpit is ontwikkeld met u in gedachten. Recht voor u vindt u het prachtig vormgegeven panoramische 12,3” digitale instrumentenpaneel (op GT-Line), rechts daarnaast het eveneens 12,3” hightech multimedia-touchscreen met multi-mode display (op GT-Line).

Sluit uw vingers rond het sportieve, met leer beklede D-cut stuurwiel met GT-Line logo (op GT-Line). Laat uw ogen dwalen langs de zwarte hemelbekleding en de met suède beklede portierpanelen (op GT-Line). Dompel uzelf onder in de prachtige klanken van het optionele 8-speaker Harman Kardon Premium audiosysteem. Mood lights (op GT-Line) en volautomatische 3-zone klimaatregeling (op GT-Line) brengen een ontspannen sfeer en een aangenaam binnenklimaat voor alle inzittenden. Waar u ook kijkt, de Sportage Plug-In Hybrid overtuigt door kwaliteit en design. Een inspirerende omgeving!

Ruimte voor nieuwe ideeën

Groter en ruimer in elk opzicht: de nieuwe Kia Sportage biedt alle inzittenden de ruimte. Ook de passagiers op de tweede zitrij vinden een riante, comfortabele plaats. Slimme opbergvakken zorgen voor- en achterin voor verrassend veel praktische opbergruimte.

Verfijnd tot in de details

Het verfijnde interieur legt de lat opnieuw hoger. Alles in de Sportage is slim en hoogwaardig uitgevoerd. Tot in de kleinste details. Kijk maar naar de luxe aluminium afwerking van het dashboard en de portieren. Maar ook de opvallend gestylede ventilatieroosters en de prettige sfeerverlichting mogen er zijn.

Ergonomie ontmoet innovatie

De ergonomische indeling van het interieur verrast u met baanbrekende technologische innovaties. Zoals de intuïtieve touchbediening. Via het bedieningspaneel in de middenconsole selecteert u met één druk op de knop direct wat u wilt bedienen: navigatie en infotainment of het klimaatsysteem.

Premium comfortstoelen

Alle zitplaatsen zijn bekleed met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Beide voorstoelen vallen op door hun extra comfortabele zit en een sportief, slank design. Alle zitplaatsen voor- en achterin zijn voorzien van stoelverwarming met keuze uit twee temperatuurniveaus, ideaal voor koude winters. Ventilatie in de voorstoelen houdt u zelfs in de heetste zomers prettig koel.

Interieur sportage plug in hybrid


Inspirerende dynamiek

Elke uitvoering van de nieuwe Kia Sportage is gemaakt om u te inspireren met zijn duurzame dynamiek.Sportage uitvoeringen MHEV HEV PHEV
Kiest u voor Mild Hybrid, Hybrid of Plug-in Hybrid?

Kiezen voor MHEV

De benzinemotor van de Sportage Mild Hybrid (MHEV) wordt tijdens zwaardere belasting, zoals bij accelereren, ondersteund door een kleine elektromotor die stroom krijgt van een 48-volt accu. Deze accu wordt door de benzinemotor opgeladen. Maar ook als u remt, wordt energie teruggewonnen waardoor de accu op peil blijft.

Kiezen voor HEV

De Sportage Hybrid (HEV) is uitgerust met twee motoren in plaats van een. Hij wordt aangedreven door een verbrandingsmotor en een elektrische motor. Die twee werken slim samen om het energieverbruik te verminderen, brandstof te besparen en soms om energie op te wekken. Bijvoorbeeld wanneer u een heuvel afrijdt of als u remt.

Kiezen voor PHEV

De Sportage Plug-in Hybrid (PHEV) is net als de Hybrid uitgerust met twee motoren. Een belangrijk verschil is de mogelijkheid om de accu op te laden met een laadkabel via een normaal stopcontact of openbare laadpaal. Ook heeft hij een grotere accu waardoor u verder (en vaker) volledig elektrisch rijdt en uw gemiddelde brandstofverbruik lager is. Door zoveel mogelijk te pluggen, benut u de eigenschappen van de Sportage Plug-in Hybrid optimaal.

Aandrijflijnen Kia sportage mhev hev phev


Connectiviteit

Features Sportage

De connectiviteit van de Kia Sportage houdt u altijd en overal verbonden met de wereld om u heen. Het biedt real-time route- en verkeersinformatie, lokale diensten, weerberichten en nog veel meer. Met voorbereiding voor Android Auto en Apple CarPlay met spraakbesturing en andere slimme technologie geniet u van ongekend gebruiksgemak.

De Kia Connect-app

Met de Kia Connect-app bent u altijd verbonden met uw Kia Sportage. Via uw smartphone heeft u altijd direct inzicht in de actuele status van uw auto en kunt u allerlei handige en veilige functies bedienen: van routes uploaden tot alarmmeldingen en ‘Vind mijn auto’. Handig!

Dubbel gebogen 12.3″ display

In het overzichtelijke 12.3″ Supervision display vindt u alle belangrijke rij-informatie in één oogopslag. Direct daarnaast biedt een tweede 12.3″ LCD-scherm met hoge resolutie alle informatie én bediening voor de navigatie-, infotainment- en menusystemen. Samen vormen beide schermen een naadloos geheel. Perfect afleesbaar en uitermate gebruiksvriendelijk.

Geavanceerde rijervaring

De sportieve en toch comfortabele cockpit biedt u meer controle dan ooit, met nieuwe vernieuwingen zoals de intuïtieve touchbediening. Daarmee heeft u een groot aantal verschillende functies binnen handbereik en bedient u naadloos alle mogelijke klimaatinstellingen en navigatiefuncties.

Harman Kardon Premium audiosysteem

Beleef uw favoriete muziek en entertainment in sublieme geluidskwaliteit via het Harman Kardon Premium audiosysteem met 8 krachtige luidsprekers. Voor optimale audio-ervaring zijn die perfect verdeeld over het interieur en voorzien van een externe versterker en Active Sound Design (ASD).

Opladen voor iedereen

Via de intelligente 15W ‘smart charger’ laadt u uw smartphone draadloos en razendsnel bij. Via handige USB-laadpunten in de rugleuningen van de voorstoelen kunnen ook de achterpassagiers onderweg snel extra energie opdoen.

Systeem sportage


Blijf veiligVeilig sportage

Uw veiligheid en die van uw passagiers is voor Kia een top-prioriteit. Daarom biedt de Sportage u de slimste features om altijd en overal geconcentreerd, ontspannen en veilig te kunnen rijden.

Autonome noodremassistentie

Via een camera en radar ziet en herkent de Autonome noodremassistentie (FCA) voorliggers, voetgangers en fietsers. Door in geval van nood te waarschuwen en automatisch te remmen, helpt het ongevallen te vermijden en/of schade te beperken. In de Sportage werkt dit systeem ook als u op een kruising naar links wilt afslaan.

Adaptieve Cruise Control met navigatieondersteuning

De Adaptieve Cruise Control met navigatieondersteuning (NSCC-C) is gekoppeld aan uw navigatiesysteem (met ingestelde bestemmingen). Daardoor weet de Sportage of u een scherpe bocht nadert en vermindert indien nodig automatisch snelheid. Het systeem kan zelfs uw rijstijl leren herkennen en zijn werking daarop afstemmen.

Snelwegassistentie

Rijden op de snelweg was nog nooit zo ontspannen. Met Snelwegassistentie (HDA) blijft de Sportage netjes in het midden van de gekozen rijbaan en houdt hij automatisch een veilige volgafstand aan tot zijn voorligger. Wanneer nodig kan het systeem zelfs vaart minderen of remmen.

Dodehoekassistentie

De Dodehoek assistentie (BCA) geeft een hoorbare en zichtbare waarschuwing als u van baan wilt wisselen terwijl er een ander voertuig in uw dode hoek zit. Zo nodig maakt het zelfs een stuuringreep om een aanrijding te voorkomen. Kruisend Verkeersassistentie achter biedt dezelfde hulp bij achteruit uitparkeren, bijvoorbeeld vanuit een parkeervak.

Op afstand bedienbare slimme parkeerassistentie

Met de op afstand bedienbare slimme parkeerassistentie (RSPA) kan de Kia Sportage in- of uitparkeren, ook als u zelf buiten de auto staat. Met een druk op de Smart Key laat u de Sportage veilig in of uit krappe parkeervakken rijden. Verschijnt er een obstakel op zijn pad, dan remt hij zelf af tot het gevaar is geweken.

360 C° -camera

Dit slimme camerasysteem (AVM) geeft u 360° 3D-zicht direct rondom uw Sportage. Bij stilstand en bij rijden op lage snelheid (tot 10 km/u biedt het u perfect overzicht via vier groothoekcamera’s voor, achter en opzij. Ideaal voor veilig manoeuvreren in krappe ruimtes.360 graden camera sportage


ANWB: de beste PHEV-trekauto

Moeiteloos opladen, thuis en onderwegKia laadmogelijkheden

Bij het rijden van een Sportage Plug-In Hybride hoort natuurlijk ook opladen! U haalt het meeste uit uw auto door regelmatig te ‘stekkeren’. Voor het opladen van uw Sportage Plug-In Hybride heeft Kia verschillende laadmogelijkheden.

Publiek laden

Waar je ook gaat en met wie je ook bent: dankzij Kia Charge heb je altijd volop energie. Een elektrisch oplaadpunt voor jouw Sportage Plug-in Hybrid is altijd dichtbij. Jouw Kia Charge-kaart geeft je namelijk direct toegang tot het snelgroeiende netwerk van inmiddels meer dan 400.000 oplaadpunten in Europa. Je laadt snel, simpel en 100% gebruiksvriendelijk. Ook maken we het betalingsproces makkelijk met een alles-in-één betaalsysteem.

Home Charging

Met Kia Charge zorgen we dat jij ook thuis makkelijk kunt opladen en ongestoord kunt genieten van je Kia. Voor thuis opladen heb je twee dingen nodig: een eigen parkeerplaats en een deskundig geïnstalleerde thuislader. Kia biedt je dat laatste in één geïntegreerd pakket. Dat is praktisch, compleet, bedrijfsklaar én voordelig.


Interesse in een Kia Sportage? Klik op één van onderstaande buttons.

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen Private Lease Contact

HomeKiaModellenKia Sportage Plug-In Hybrid